Syksy, joka tuli ryminällä

En nyt taas jotenkin ollut valmiina taaskaan tähän ilman kylmenemiseen. Mulle käy tässä aina samalailla kuin VR:lle kun eka lumi saapui. Ihan tuolta kulman takaa, yks kaks yllättäen tajuan, että comoon nainen ei voi enää vedellä ohkaisissa vaatteissa ja ne pitkät housut on ihan pop. Tunnustan, heti kättelyssä, että ekaa kertaa kun veti pitkät housut ja takkia päälle, mun teki oikeesti mieli juosta ja kovaa lentokentälle. Autossa oli kuuma, kaupassa oli kuuma, ulkona oli kylmä ja sellanen sillisalaatti ettei rajaa. Onneks en oo tän asian kanssa yksin sillä molemmat edarit veteli vielä alku viikosta shortseilla, kunnes äkkäsin sen yhtenä päivänä koulun jälkeen. Ei kuulemma ollut kylmä ja aurinkokin paistaa. YEP!!! Mut kyl me totutaan edareiden kanssa tähän syksyyn ja opitaan taas pukeutumaan kunnolla ja asenteen kanssa 😀

Syksy on kyl kiva vaikka oonkin täys kesä ihminen, jotenkin noi luonnon värit pelastaa tän homman ja kai se silleen menee, että tähän kylmyyteenkin sitten taas tottuu.. HOPPAS!!

Ryminällä se tuli muutenkin, koska koulussa alkaa nyt täys höökä. Kuherruskuukausi on ohitettu ja ensimmäisen kotitehtävän palautus on ensi viikolla. Meille tuli tehtäväksi suunnitella saliohjelma kestona 45 min, sisältäen dynaamisen alkuverryttelyn. Jokaiselle opiskelijalle kouluttaja valitsi ns. asiakkaan (mikä tavoite tms.) Mulle arpaonni antoi sen mitä salaa toivoinkin, koska tykkään itse treenata kovaa niin myös treenien vetäminen ihmiselle joka diggaa mennä siel oman mukavuusalueen ulkopuolella tuntui kovin tutulta. Sain siis: aktiivikuntoilijan edistynyt saliohjelma ja lihasvoiman kehittäminen.

Kynä sauhuten ja aivot täynnä ideoita rupesin hahmottamaan mitä liikkeitä, mitä sarjoja, millä kuormalla. Miten saada treenistä johdonmukainen ja toimiva paketti. Huomasin hymyileväni koko kasvoilla, kun paperi täyttyi ja sain punaisen langan ohjelmalle. Tehtävä on loppu viilausta vaille valmis palautukselle ja ootan innolla sitä hetkeä, että saan vetää sen treenin. Kerron siitä treenistä myöhemmin ja miten se meni.

Tää syksy on ollut jo tähän asti sellain syksy, ettei mitään rajaa. Oon oppinut niin paljon kaikkee uutta ja ymmärtänyt upeita asioita. Viettänyt lukemattomia siistejä päiviä ja nauranut paljon. MÄ OON HYVIN ONNESTA SOIKEENA KAIKESTA!! Se keväällä jahkailu koulun osalta ja lopulta rohkeneminen ottaa se askel unelmaa kohden tänä syksynä, on ollut oikea päätös. Jotenkin se fiilis, kun huomaat, että hitto tää polku jota kuljen nyt johtaa jonnekin suurempaan, mitä en vielä tiedä. Mä kuljen sen pomppien silleen pikkutyttömäisellä energialla, nautin täysin rinnoin joka päivä hymyillen ja jakaen hyvää fiilistä muillekin.

Hymyile tää päivä on sun, lataa akkuja ja rentoudu <3

Se ois täällä tiedossa sportti viikonloppu, tosin ei kyllä varmaan yllätä ketään 😀 Lähen tossa kohta kokeilemaan miten pallo lentää paloheinässä ja kuinka karaistunut golffari oon tälleen kylmällä ilmalla 😀 Voi olla, että perkeleet lentelee ja pallot on hukassa, mut ei se mitään niistäkin selvii. PALLOJAPALLOJA VAIN. Illalla kutsuu nordis ja saattaapa siel törmätä vuoden 98 mestareihin. Ei huono olleskaan!


Sunnuntaina laitetaan aamulla sit treenit uuteen ulottuvuuteen 😉

Halauksia sun weekendiin, oot upee <3

2

Vastaa