Sukat on sillä makkaralla..

Sukat on sillä makkaralla, lentää se päivänkakkaralla.

Kylpee se yhdeksän pilven alla, pupuja sillä on pöydän alla ja perhonen korvanlehdellä.

Magdaleena lastenlaulu on, laulu jonka muistan elävästi lapsuudesta. Äitini lauleskeli sitä, syynä useasti se, että mun vaatteet lähinnä sukkahousut ei pysynyt vauhdissa mukana. Kilometri sukka osaa oli lähinnä muodostunut varpaiden lisäksi. Okei 80-luvulla lapsuutensa eläneet muistavat varmaan sukka housujen laadun. Pidit tunnin jalassa ni, ne oli lähinnä housut jotka piti vetää henkseleillä ylös. Ehkä juuri näistä ajoista on jäänyt sukkahousuja kohtaan kapina nimeltä: pidän niitä vain jos on ihan pakko. Ei ne mun kroppaan istu, en tunne oloani niissä sitten yhtään kotoisaksi plus jo pukiessani niitä päälle sota numero yksi on alkanut..Montako silmäpakoa saan aikaiseksi?

Tästä päästään hyvänä aasin siltana ongelmaan nimeltä housut tippuu treenin aikana. Tän ongelman kanssa oon lähi aikoina puhissut aika paljon. Ei muuten oo kivaa koko ajan kesken treenien nostella housuja kun milloin ne on rullaantunut vatsan alle tai milloin ne meinaa oikeesti tipahtaa. Oot hyppäämässä boksin päälle, nostat housut. Hyppäät boksilta pois, nostat housut. Teet vatsoja, nostat housut. Onko tuttua? Aikamonta minuuttia treeneistä menee siihen, että nostat housut. Turhauttavaa!! Oon testannut eri malleja ja merkkejä, ei ne vaan pysy päällä. Sinänsä haastavaa, koska todellakin haluaisin nauttia treenistä ilman, että on nautittava housujen nostamisesta.

Eilen koin sitten ahaa elämyksen, rakkautta ensi silmäyksellä ja treenin missä ei tarvinnut nostaa housuja koko treenin aikana. Olinko kohdannut voittajan, olinko löytänyt elin ikäisen treeni varusteen? Lyhyt, mutta jämäkkä vastaus: OLIN!!

Ne pysyi päällä, kun kyykkäsin. Ne pysyi päällä, kun treenaasin reidet ja pohkeet!

Jalka prässin jälkeenkään kun nousin ylös niin, ne oli samassa paikassa missä ne oli ennen liikkeen aloitusta.

Silkkaa rakkautta Disturbin vaateliikettä kohtaan. Ja siellä Urban Classic tech Mesh merkkisiin trikoihin.

Voi kuinka kauan olen etsinyt housuja treeniin, jotka toimii just mun kropalle. Tällainen lyhyt ja lihaksia jonkin verran kerryttänytkin kroppa kohtasi voittaja valinnan treeni housuihin. Hyvää kannatti odottaa, ja hyvää kannatti kokeilla tuplana. Tilasin nimittäin myös toiset trikoot, lähinnä ulkotreeneihin Urban Classicin Camo trikoot. (Meinasin lähteä niillä golfaamaan, koska noi on maailman ihanimmat ja pehmeimmät päällä.

Ja kyllä mulla onkin uusi ihana yksisarvis paita 😀

 

Kyl se vaan niin on, että treeni kuteet on jokaisen ostettava kropan mukaan ei värin tai koska kaikilla muillakin on just sellaiset trikoot. Suosittelen lämpimästi käymään tutustumassa Disturbin verkkokauppaan monen asia vuoksi, mutta vinkataan tällaisena malttamattomana: Mulletännekaikkiheti ostajana. Se tunne, kun tilaat ke aamulla tuotteet ja klo 15 saat kuittauksen, että paketti on lähtenyt ja perjantaina saat tuotteet käsiisi!!!

Ei moni vaate liike pysty tähän..ISO RESPECT!!

Oli hyvin upeet treenit sunnuntaina, hymy on edelleen herkässä. <3 <3 <3

Lomalainen kuittaa ja pakkaa kohta kamppeet, jotta voi lähteä seikkailemaan mallikeikan kautta huomenna Laulasmaan Span hiekkadyyneille. Nauttikaa maanantaista ja antakaa halaus itsellenne, ootte upeita!!

 

 

 

 

 

 

1

Vastaa