Seura vai se mitä sydän sanoo?

Kysymys mitä oon pyöritellyt kolmen vuoden aikana isosti.

Miksi, kerron siitä hieman tarkemmin…

Kiitän joka ikinen päivä isääni siitä, että hän on vienyt mua pikku tyttönä katsomaan urheilua paikan päälle. Käytiin niin nordiksella katsomassa jääkiekko otteluita, kuin stadionilla futista. Tykkäsin kovasti, se oli mun ja isin oma juttu. Noista molemmista on jäänyt hyvät muistot ja ne molemmat elää sydämessä edelleenkin hyvin isosti.

Sitten päästään tähän dilemmaan. Se kun on helppoa sanoa suoraan, että kyllä kannustan jääkiekossa IFK:ta. Onhan mulla niskassakin tatuointi siitä. Mutta entä toi futis, perkele.. Ollaan umpikujassa tai tilanteessa, että mä silleen myönnän kannustavani kahdelle seuralle. Kahdelle seuralle, jotka tunnetusti ovat kuumimmat vastustajat toisilleen.

Kyllä, oon käynyt pikku tyttönä paljon katsomassa klubin pelejä ja kyllä, voin rehellisesti myöntää, että edelleenkin käyn katsomassa klubin pelejä ja seuraan miten niillä menee.

Miksi tää sitten on se dillemma?

Katsokaas, kun löysin itseni tuossa viitisen vuotta katsomassa IFK futiksen divari pelejä. Huomasin, että se sama tunne siitä seurasta suunastaan huokui pelaajista,faneista ja tunnelmasta mikä jäähallilla on. Huomasin käyväni koko ajan enemmissä määrin heidän peleissään, olin seuraamassa kun noustiin kakkos divarista ykköseen. Olin paikalla kun IFK nousi veikkausliigaan. Minä klubin tyttö huusin ja ilakoin siellä muiden joukossa. Oli upeaa saada stadiin kaksi joukkuetta veikkausliigaan, kunnes se iski!!

MITÄ HELVETTIÄ KUMPAA KANNUSTAN, KUN NÄMÄ MULLE NIIN RAKASTA PELAA KESKENÄÄN?

Tuli eka derby, johon hankittiin poikani halutessa liput klackeeniin. (IFK:n fanikatsomo) Elin kauhunsekaisia tunteita, koska olin edelleenkin pelkkä kysymysmerkki. Mitä jos klubi tekee maalin ja huudan, saanko murhaavia katseita. Emmä osannut sanoa mikä mun reaktio olis. Peli päättyi kamala sanoa onneksi tasan, ei tarvinnut siis siinä hetkessä tehdä valintaa. Ei tarvinnut seuraavassakaan pelissä. Huomasin itsessäni sen, että kaikki oli hyvin kunhan nämä kaksi seuraa pelaa tasan. Kun sitten viime kaudella IFK tippui veikkausliigasta ykköseen, tunsin sydämessäni ison muljahduksen. Aloin oikeasti miettimään tätä komboa kaipasin punaista kovasti kun veikkausliiga alkoi, eipä hätää Telia 5G joka kivasti sijaitsee nordiksen vieressä tarjosi ykkösdivari pelit joissa on tällä kaudella muutamassa tultu käytyä. Viimeisin viime viikon lauantaina, joista annan isot drobsit IFK futikselle joka tarjosi huippu kokemuksen. Arpa onni kävi ja nappasin ticketit ja lähitaksin kyydin peliin. Oli aurinkoa, oli hyvää juotavaa ja seuraa. Loistava peli, jossa tunsin olevani jälleen KOTONA!! ISO KIITOS IFK futis vielä, ootte huikeita nyt ja aina!!

Tuon lauantain jälkeen pohdin pitkään, että miten joku asia voi niin paljon aiheuttaa mietteitä.. Syyksi olen nyt silleen nopealla analyysilla saanut sen, että klubi on mulle se mun ja faijan juttu. Mulle se on ihan fain supporttaa myös sitä, mutta punainen on aina punainen siitä ei yli pääse. Joten oon päättänyt antaa itselleni rauhan, kannustan sydämellä ja sit kun se tilanne tulee, kun nämä kaksi seuraa jälleen kohtaavat niin katsotaan sitten tarkemmin. Ja kyllä, mulla on selkee visio siitä, että ensi kaudella veikkausliigassa komeilee jälleen kaksi joukkuetta stadista. C’omoon RÖDÄ!!

Loppuun voisin sen sanoa, että mitä ikinä teetkin ni tee silleen miten sydän sanoo!! Kiitos IFK siitä mitä muistoja te olette tuoneet ja mitä muistoja te vielä tuotte! AMEN, siinä oli dilemma jonka näköjään puin tässä läpi!

Jos sulla tänään illalla oo viel pläänsei ni vinkki vitonen TELIA 5 G 18:30 HIFK-JJK, suosittelen <3

Upeeta perjantaita, oot tärkee ja niin iso halaus aamuusi <3

 

 

 

0

Vastaa