Sanaton

Sydämeni saattoi eilen jättää muutaman lyönnin välistä, kun kuuntelin Monna Pursiaisen Instgram stooria missä hän kertoi, että Facebookissa toimii ryhmä jossa aikuiset ihmiset arvostelevat lasten pukeutumista!

Hengitys salpaantui!! Eihän tämä voi olla oikeasti totta!! Miten herran jumala, joku voi edes ajatella tälläistä, saati sitten arvostella!

Tunsin kuinka asia vain painui enemmän ja enemmän sisälleni ja nosti kylmiä väreitä siitä! Tänä päivänä kuitenkin sosiaalisen median tuomat ulkonäkö paineet tulisi ottaa vakavasti, eikä niin että niitä lisätään millään tavalla! Etenkään lasten maailmassa, joilla elämä vasta on edessä!

Jokaisella vanhemmalla on oikeus pukea lapsensa mihin tahansa vaatteisiin! Oli ne sitten kotimaisia pientuotanto vaatteita tai vaikka Disney hahmojen paitoja!

Se, että meillä on vaatteita joihin pukea lapset!

Se, että lapsi tuntee olonsa vaatteissa mukavaksi!

Tärkeintä minun mielestäni on edelleenkin se, että jokainen saa laittaa päällensä vaatteen joka lämmittää tai suojaa!!

Pyydän siis oikeasti ihmisiä, jotka näin alas pystyy edes vajoamaan tässä heräämään ja kiittämään siitä mahdollisuudesta jonka nimi on varaa valita!

Anna siis kaikkien kukkien kukkia, äläkä missään vaiheessa lähde arvostelemaan muiden vanhempien päätöksiä! Jokainen lapsi on yhtä kaunis oli hänellä sitten päällään punainen tai sininen paita ja sama pätee aikuisiin!

 

 

 

0

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Katja

  Tämä on ihan hirveää. Miten nostetaan itsensä tai omat lapset ns. jalustalle ja ollaan parempia ihmisiä joidenkin vaatteiden perusteella! Minusta on ihan turhaa tapella 3-vuotiaan kanssa, joka haluaa laittaa hassuja yhdistelmiä päälleen, rakastaa Elsa-mekkoaan tai Pipsa-possu asioita. Saan vääntää jo ihan tarpeeksi siitä, että täytyy olla sukat ja pitkähihainen ja pipo talvella, se on sitten ihan yks hailee mitkä ne pitkähihaiset ovat. Täytyyhän heidän antaa olla omia persooniaan. <3 Kamalan julmaa, mitä aikuiset ihmiset voivat sanoa.

  Katja
  http://www.optimismiajaenergiaa.fi

  1. nooralofgren

   Niin totta tuo mitä kirjoitat!
   Tärkein asia kuitenkin se, että meillä on ne vaatteet ja se, että voimme käyttää niitä!

 2. Tanja R

  KAMALAAA!!!
  Aivan _saakelin_ kipeetä, en voi muuta sanoa.

  1. nooralofgren

   Olen edelleen hyvin hyvin sanaton!!
   Toivon todella, että aikuiset oppivat katsomaan peiliin ja lopettavat tälläisen välittömästi!

Vastaa