Sain meiliä.. AUTOLTA..

Siis oikeesti herra Bastian lähetti meiliä tossa viime viikolla. Meinasin tippuu tuolilta, kun avasin meilin ja huomasin, että siellä on viesti oikeasti autoltani. On se nykyaika ja teknologia huikeeta. Hän ilmoitti, että toista takarengasta pitäisi hieman täyttää. Mä kikattelin asialle aika pitkään, edelleenkin. Parhaimman kommentin tarjosi kuitenkin teini, kun näytin viestin hänelle. Hän ehdotti, että mun pitäisi vastata siihen.

Tyyliin: Hei Bastian, tottakai käyn täyttämässä renkaasi. Aurinkoista päivänjatkoa sinullekin, terkuin Noora

Ei se kai väärin ole viestitellä auton kanssa. Mut on se aika huikeeta, että on tollainen palvelu olemassa joka pitää silleen kartalla jos ilmenee jotain. Sillä emmä ihan kärryillä kaikesta oo noihin autoihin liittyen, joten ehkä tällä tavalla pysyn paremmin mukana ja opin samalla jotain. Kävin hakemassa Bastianin tuon teiden valkoisen ritarin viime lauantai aamuna Länsiauto Niittymaasta. Kirjoittelinkin tuossa taannoin postauksen siitä. Kuinka mua jännitti ja samalla aiheutti pientä haikeutta lähteä uuden auton kanssa kurvailemaan. Pääset siihen tästä, jos et vielä ole sitä lukenut.

Haikein tunnelmin lähdin lauantai aamuna ajamaan kohti Espoota, oli aika päästää sininen unelma jatkamaan matkaansa jonkun toisen kanssa. Ja saa nauraa.. Joo, onhan se vaan peltiä, mutta perkule se oli hyvää peltiä. Se on tarjottunut monia upeita hetkiä. Viimeisen kerran sulkiessani ovet tuli fiilis, että mitä hittoa oon tekemässä. Jätänkö sen oikeesti nyt vaan kylmästi tähän pakkaseen? Loin viimeisen katseen Brändöniin ja totesin, että sulle löydetään varmasti niin siisti uus omistaja. Itse nouto oli aika kivuton tapahtuma. Autokaupassa oli hyvin rauhallista lauantai aamuna, ja saatiin kaikki paperi asiat tehtyä loppuun hyvin helposti.. Hikikarpalot ehti nousta siinä penkillä istuessani, koska herra Bastian oli autokaupan sisällä ja mä en todellakaan aikonut ajaa sitä sieltä ulos sieltä. Onneksi Tytti näki tilanteen ja hän kurvasi sen pihalle. Käytiin vielä siinä ennen kuin homma oli pakettissa kaikki toiminnot läpi. Asiakkaana mulle jäi käteen ainoastaan hyvää sanottavaa palvelusta mitä mä sain.

Siinä mä sit istuin Bastianissa autokaupan pihassa ja mietin, että kai se on pakko lähtee eteenpäin. Mua ei sisänsä jännittänyt lähtee ajamaan, koska se tuntui jotenkin tultu heti ekalla istumisella. Starttasin auton ja otin suunnaksi kehä 2, pieniä perhosia masussa ja isoa hymy oli päällä.

Saanen esitellä herra Bastian – Opel Astra Sport Tourer

Ikää hänellä ei paljoa ole ja kilometrejäkin oli ajettu huikeat 9, kun hain sen. Malliltansa farmari, jotta teinit ja edarit mahtuvat kunnolla kyytiin kaikkien tavaroittensa kanssa. Väriltään valkoinen ja kovin pehmeä linjainen. Turha odotella, että kertoisin tässä nyt jotain mallitietoja. Sanon vaan, että pirun hyvä ajaa ja kulkee kuin unelma, kiitos turbomoottorinsa. Oon pitänyt ensimmäiset kehityskeskustelut jo siitä hänelle, että hänen pitää nyt sit olla se järki tässä. Kaasujalka ei voi vaan olla raskas 😀 Kokonsa puolesta ajattelin, että vaikeuksia voisi tulla sen asunnon kanssa, mutta hienosti se mahtui autotalliin ja ei aiheuttanut sen yhtään enempää sinne ajaminen. Mulla ja Bastianilla on vielä paljon opeteltavaa ja tutustuminen on vasta käynnissä.

Mä uskon siihen, että meistä tulee lyömätön ja timanttinen tiimi!

Ei se uuden auton hankkiminen loppupeleissä sitten mikään ylitsepääsemätön juttu ollut. Selvisin siitä hengissä ja on oikeasti hyvä fiilis tästä kaikesta. Pieni juttu ehkä jonkun mielestä, mutta mulle se oli aika iso juttu. Ei ne autokaupat olekaan niin pahasta, tai aiheuta kirosanoja. Vielä oon löytänytkin auton heti parkkipaikoilta tai halleista 😀 Mulla on sellainen fiilis, että joku päivä mä tuun olemaan paniikki tilanteessa. Missä mun auto on? Nytkö joku on se pöllinyt, missä mun sininen unelma on.. Mut tiettekö ei hätää, herra Bastian osaa paikannuttaa itsensä.. mä voin lähettää sille hei meiliä 😀 Jos siis näette mut joskus parkkihallissa hieman ehkä tuohtuneena kirjoittamassa puhelimella viestiä ni mä vaan etsin mun autoa.

-Halauksia sun lauantaihin, tehdään tästä viikonlopusta upea-

 

 

1

Vastaa