Sä pystyt mihin vaan!

Toi lause, on lause mikä mun elämässä on lähellä joka päivä. Se on mukana kun meen perse edellä penkkaan ja mietin miten sieltä tullaan pois. Se oli mukana kun aloitin elämäntapa remontin. Se oli mukana viime viikolla kun mulla iski rimakauhu treeneissä, kun piti hypätä maasta leuanveto tankoon. Sen sisälle mahtuu meillä jokaisella varmasti monia eri kokemuksia ja asioita. Mitä mä oon oppinut on se, että vaikka ekalla kertaa ei ehkä siinä onnistuisi niin se ei tarkoita sitä, että pitäisi antaa periksi. Tottakai, välillä usko itseensä ja siihen että saa homman skulaamaan sillälailla miten sen toivoisi on meillä jokaisella kadoksissa. Mutta sitten kun muistaa sen, että kaikki on mahdollista jos vaan tekee parhaansa ja antaa kaikkensa. Voi yht’äkkiä huomata, että onkin saavuttanut sen mitä on haaveillut huomaamatta. Itsetunto ja se miten sä kohtelet ja arvostat itseäsi on mun mielestä kaiken a ja o. Jos arvostat itseäsi ja oot sinut sun oman buugin kanssa, niin sä pääset tiekkö pitkälle. TRUST ME!!

Peilikuva-tuo totuuden lähde?

Se kuka sua katsoo peilistä ja kuinka pidät hänestä huolta. Välillä sieltä voi kurkkaa Pikkumyy, jonka tekis mieli tunkee joka ikinen vastaantulija lumihankeen.Toisinaan siellä voi olla suruinen Nuuskamuikkusen katse, toisinaan hukassa oleva Hemuli. Välillä sieltä voi vastaan pumpsahtaa yli vilkkaat Vilijonkan muksujen virnistykset, usein sieltä hehkuu Niiskuneidin hymyilevät silmät. Usko siihen, että c’omoon mä pystyn mihin vaan. Älä tuomitse itseäsi tai ole liian rankka. Noita sanoja mä pyörittelin silloin kun aloitin painon pudotuksen. Tiedän, että en ole ainoa joka on käynyt tämän läpi. Silloin kun lähtee tekemään jotain remppaa voi alkuun usko siitä, että pystyy siihen hyvinkin kadoksissa. Muistan monet kerrat kun luin juttuja siitä kuinka joku oli pudottanut painoa, oma ajatus siinä oli se, että juu ei tuu onnistuu. Itse olin tuon ajatus tavan rakentanut mun päänsisälle, en omasta mielestäni ollut tarpeeksi vahva siihen. Miksi? Ei mulla huono itsetunto ollut ylipainoisena, olinko sitten vaan liikaa tuudittautunut siihen uskoon että tää on nyt tää ja tässä ollaan vai mistä toi johtui? Siihen jos tietäisin vastauksen, oisin varmasti aikasemmin jo pystynyt heittämään elämäntavoissani häränpyllyn. Mutta sit toisaalta, mä uskon siihen että se mikä mä nyt oon se on vaatinut sen että on menty sieltä vaikeamman kautta. Tää on tehnyt musta sen mikä mun kuuluukin olla. Vahvuus siitä uskosta, että oikeesti kaikki on mahdollista kun vaan uskoo itseensä. Jos ikinä koskaan tarviit tsemppi energiaa tai haluut kuulla lisää milleen mä potkin itseäni persiille painonpudotuksella niin ota rohkeasti yhteyttä. Mä tiedän sen tunteen kun usko siihen omaan vahvuuteen on kadoksissa!! IF I CAN DO IT, YOU CAN DO IT!!

Mä haluan kertoa sulle, että just sä siellä. Usko siihen että sä olet kaunis ja upea ihminen. Sä pystyt mihin vaan, kurkoita sinne tähtiin vaan rohkeasti, vain taivas on rajana. Pidä pieni pilke silmäkulmassa ja ikuinen lapsenmielisyys mukana elämässä. Sä pärjäät niin hyvin! Käy kurkkaa peilistä mitä sieltä näkyy ja pistä merkille löydätkö sä sieltä muumihahmoja 😀 Mä lähetän sulle paljon tsemppiä tähän keskiviikkoon, ja tiedätkö vaikka lunta tulee kuin…PiiiP jostain, mua hymyilyttää-mulla on hyvä fiilis. Toivottavasti sullakin?

Tsemppiä kaikille tähän lumiseen keskiviikkoon, ootte parhaita. Oman elämän wonderwomaneita ja supermiehiä <3 

 

 

0

Vastaa