Sä oot ihan pöhkö..

Niin joo siis tota kommenttia kuulen rakkaiden edareitteni suusta aika usein. Viimeksi lauantai iltana kun kerroin et joo mä lähen vääntää Paloheinä Golfiin kiekan 7:30 su aamuna. Mikäpä siinä..Oli muuten aika siistii, sil ku ajoin parkkiin ni aurinko ei ollut viel noussut. Ilma oli sellainen raikas syksyinen ja vähän ripotti vettä.

Golf, mulla on ollut siihen lajiin sellainen viharakkaus suhde, nyt tällä kaudella oon alkanut huomata että joo taidan tykätä siitä koko ajan enemmän.. suhteen etenemistä ja syventymistä on auttanut selkeesti se, et oon reippaasti ottanut lyöntiä ja lyöntiä ja lyöntiä…toistoo, toistoo ja viel kerran toistoo. Toki on ollut ryppyjä rakkaudessa ja rauta seiskan kanssa on ollut avioero lähellä hyvin montakertaa. Mut sit tulee taas niitä hetkiä jolloin tietää et kyl tästä jotain suurta rakkaustarinaa voidaan kehittää. Lajissa kiehtoo se, että siinä ei oikein koskaan voi olla liian hyvä ja että jokainen lyönti kehittää suuremmassa kokonaisuudessa. Sunnuntai aamun ysi meni sillee et siel oli hyvää ja huonoo mut missään vaiheessa en myynyt mailoja vaikka yhdellä väylällä Darren Boykon pelinumero tuli merkattua tuloskorttiin ja bunkkerissa tuli vietettyä enemmän aikaa, mut siitäkin selvittiin. Yhtään palloa en hukannut, tai lyönyt veteen. Iso kiitos metsän rauhalle ja peliseuralle joka auttoi mut yli notkahduksien ja jaksoi tsempata hymyssä suin, et kyl se siitä lähtee.Selkeesti on muuten iso merkitys myös siinä kenen kanssa pelaat ja millä asenteella lähdet kentälle liikenteeseen, ainakin mulla. Sillä jos päässä on liikaa ajatuksia niin, ei siitä yksinkertaisesti tule mitään muuta kuin sanomista. Mun tavoite on se et on kivaa kentällä ja et en vedä herneitä itselleni siitä jos lyön pallon jonnekin aivan kujalle. Ja siitä sit pikku hiljaa voi kehittää itseään ja sillee..Perse edellä puskiin kiekkoja on tullut ja tulee varmaan jatkossakin, mut ku sillee asennoituu siihen et kaikki on mahdollista kunhan treenaa tarpeeks ni why not. Ehdottomasti tuun tänä talvena kokeilemaan kunnolla myös lajin talviharjoittelua kupla halleissa. Vinkkaa ihmeessä hyviä talviharjoittelu paikkoja, ja omia kokemuksia jos tulee mieleen kuinka sä treenaat golfia talvisin?

Viikonlopun saldoon kuului niin jumittuneet pakara lihakset, julmiva hartia, poppari yliannostus, kikattelu golf kentällä ja HC mustelma takareidessä hyttysen puremasta tai en ees tiiä mikä kuppaaja se oli..mut tosta kaikesta tosin selvii hengissä.

Kysymys, ootko koskaan ajatellut miten sä nostat itses kuopasta ylös jos harrastuksissa tai normi arjessa kaikki ei toimikkaan silleen heti tai joku juttu menee reisille? Monesti tulee tilanteita, että tekisi mieli lyödä läskiksi koko homma ja lopettaa jo ennen kuin on edes aloittanut. Mut sit jostain se sisu kumpuaa ja tulee fiilis et joo, kyl mä tän selätän.

Uus viikko ja uudet kujeet, pitänee paikkansa sillä saattaa olla mahkut et pääsen vetää mun uuden treinerin kans jo treenit. Aika hyvin meni yhteen edellisen treinerin kanssa hän kysyi multa et onko mulla mielessä joku tietty..joo oli mut annoin hänen ehdottaa ja kas sama. Sieltä on tulossa periksi antamaton ja innovatiivinen sportti chiksi joka ei varmana anna mulle helppoo.. mikä on just parasta..Haikeeta oli luopuu mun upeesta treineristä joka on auttanut mut tähän kuosiin, mut nyt vedetään sit uus luku kirjasta ja katotaan mihin ne rahkeet riittää.. Energiaa on taas ku pienessä siilissä, joten katotaan mitä kaikkee tää viikko tuo tullessaan.

-Be your own life superstar-

 

 

 

1

Vastaa