#Ruokakuva

Somen ihmeellinen maailma on täynnä mitä ihanampia kuvia kauniista ruoka-annoksista ja juomista. Uskon, että monet saa niistä vinkkejä ja ideoita omaan ruokavalioon. Niitä on kiva katsella. Kauniit ja raikkaat värit, herättää ehdottomasti mielenkiinnon. Se on siistiä, että meillä jokaisella on joku intohimon kohde. Ja en missään tapauksessa arvostele tässä niitä ihmisiä jotka näitä kauniita kuvia laittaa. Siinä vaiheessa kun kamerat räpsyy ni, oon jo syönyt tovin omaa annosta 😀

Joo, oonhan mä itsekkin laittanut kuvia siitä mitä syön (lue ajattelematta sen tarkemmin miltä ne on näyttänyt.) Lähinnä heräsi mieleen se että, voiko netissä julkaista kuvaa ruoka-annoksesta ilman, että ne on vimpan päälle? Onko se kuolemaksi jos lusikka on vinossa kuvassa tai syön lounaani väärän väriseltä lautaselta? Mites sit jos paprikat ei olekaan oikeessa linjassa verrattuna raejuustoon?

Kevyt kenttä lounas 24.4 #ruokakuva

Välipala 24.4 #kakkuakyllä!!!

Mut oonko sitten outo lammas jos sanon, että mulle ruoka on ruokaa ja syön masulla ja nälkään?

Tää tarkoittaa myös sitä, että aika yleisesti vedän safkani silleen ilman suurempia etukäteis järjestelyjä ja välillä hyvin lennokkaasti. Myönnän ihan suoraan, että rytmikäs syöminen on edelleen harjoittelua. Tai tarkoitan tällä sitä, että kun se oli hieman sekavaa ennen elämäntapojen muutosta. Niin mun on pakko syödä silloin kun on nälkä ja sen 5/krt päivässä.

Milleen menee sit nykyään safkan suhteen?

Yleisimmin vedän banaanin aamupalaks autossa, jatko aamupalaksi puuroa konttorilla. Kenttä lounas duunipöydän ääressä riippuen siitä mitä oon matkaan ottanut. Välipalaksi juggee, rahkaa tms. ja sit päivällinen ja iltapala himassa jopa ruokapöydässä (okei iltapala sohvalla J eli ei mitään sen enempiä hifistelyjä) Mut tää on mun tyyli ja tällä pidän itseni ruodussa syömisen kanssa. Sen oon nyt saanut tässä selkeesti päähäni, että kun nyt syö tarpeeksi niin kyl se treeni kulkee aivan eri volalla. Kroppa jaksaa vääntää koko treenin ilman haukotteluja tms. Oon lisännyt paljon ja vielä enemmän kasviksia päivälliseen. Parhainta tässä on se, että osaan syödä niitä ilman YRP reaktiota. Joinain päivinä käytän proteiini lisiä, kuten mifua tai hankin tuotteita joissa selkeesti enemmän protskua. Pakko manipuloida noin, jotta saan tarvittavan määrän kaikkea.

Huhuilenkin nyt apua teiltä, koska välillä oon hukassa noiden välipalojen kanssa. Smoothiet tulee tällä hetkellä korvista ulos, et jos ikinä mitään hyvää jutskaa keksitkään niin hihkase ihmeessä tännepäin niin otan ehdottomasti testiin sen?

Tää syöminen tulee aina olee mun ajatuksissa. Koska joo, se oli mitä, oli ennen ja en halua siihen palata. Takaraivossa, kun välillä iskee fläsäreinä se, että mitä jos homma kusee ja painoa alkaa tulla taas, kun en muista syödä ja kroppa lähtee säästöliekille. EN oo menetetty sielu koska, elävänä todisteena oli toi loma viikko. Siellä söin mitä eteen siunaantui, ilman säännöllistä treeniä ja vaa’an luku oli -1kg loman jäljiltä. Mut nää on ajatuksia, jotka on varmaan vielä kauan päällä. Ja uskon, että en oo yksin niiden kanssa. Veikkaan, että jokainen joka on, pudottanut isomman setin painoa taistelee tän ajatuksen kanssa. Sen kanssa on vaan opittava elämään.

(BTW: mun tekis mieli aamupalaksi tällä hetkellä grillimakkaraa 😀 Et kai mä meen kaupan kautta duuniin)

Syödään terveellisesti!!

Kroppa ja mieli kiittää!!

Silleen, että sun on hyvä olla, ilman kituuttamista!!

 

Ihanaa keskiviikkoa, sä oot just niin super, kun haluat olla 🙂

-Halauksia ja iso hymy <3-

 

 

 

 

 

 

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Annika Rintala

  Mä oon aika tylsä välipalojen suhteen.
  Joskus heitän jäiset marjat sheikkerin pohjalle, päälle herat ja annan niiden sulaa laukussa päivän mittaan. Iltapäivällä voi heittää sekaan vaan veden ja sheikata. 😀 Siihen kylkeen lisäksi pari palaa tummaa suklaata, nam.
  Aika usein syön myös vaan kananmunaa tai lihaa kasvisten kanssa. Mulle ateriat on nimenomaan aterioita ja voin syödä vaikka joka aterialla lihaa ja kasviksia. Yleensä mun kaikki ateriat onkin keskenään hyvin samankokoisia.
  Hei mites sulle olis esim. tuorepuuro? Ootko kokeillut ikinä?

  1. Noora Löfgren

   Hih, samoin 🙂 Mut tota kokeilen et laitan sheikkeriin mukaan marjoja. Kiitos 🙂
   Mul taas repsahtanut nyt tää homma silleen, että välipalalla vedän pientä täyttöö. Täytyy taas muistutella kroppaa tosta, et syö 5 ruokaa päivässä 🙂
   Kiitos Annika vinkeistä, ja mukavaa viikonloppua <3

Vastaa