Recovery

Uuden eturistisiteen kiinnitymisessä menee 9 kk eli en kiellä sulta hirveesti asioita, mutta pyri välttämään kaatumista!

Kävin tänään tapaamassa Fysioterapeuttiani Töölön Mehiläisessä! Jännitti niin hitokseen olinko hänen mielestään ollu tunnollinen jumppari vai mennyt persikka edellä puuhun!
Istuessani aulassa näin pienten lasten astelevan vielä hoiperrellen eteenpäin ja tajusin olevani aikalailla samassa lähtöpisteessä!

17 päivän vanhan eturistisiteen kanssa ei niin vaan otettu pikakävelyä tai juostu! Häntä kuunnellaan ja häntä opetetaan tärkeässä tehtävässään!
Käynti Mehiläisessä opetti paljon ja saatoin nyt vihdoin ymmärtää yskän! Tämä tulee olemaan pitkä, mutta pitkälle kantava kuntoutus matka! Fysioterapeutti sanoi, että asennoidu suoraan vuoden kuntoutukseen! Pysäyttävä lause, mutta loppupeleissä kun ajattelee vuosi on aika pieni aika siihen nähden mitä jalalle tehtiin!

Käynti meni mukavasti ja sain uskoa siihen, että olen tehnyt kuntoutusliikkeitäni oikein! Polven koukistaminen on jo 110 asteessa ja suoristaminenkin hyvällä mallilla!
Hän myös valoi luottavan katseen ja lauseen, että saan jatkaa salilla yläkroppa treeniä tavalla jota olen näinä toipilas viikkoina harrastanut!

Helpotuksen huokaus, sillä se että olen päässyt liikkumaan ja treenaamaan on ollut pelastus! Seuraavalla viikolla katsotaan sitten olisiko mahdollisuus jo aloittaa pyöräily ja vesijuoksu! Eli Pirkkolan mummot teillä on radoilla kohta uusi kauhu vesijuoksuvyön kanssa 😀

Kaikella on tarkoitus ja todellakin olen oppinut jo nyt paljon tältä matkalta! Ennen kaikkea sen, että jokaisen meistä tulee kuunnella kroppaa ja sitä mitä viestejä se meille lähettääkään!

Haluan toivottaa oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3

2

Vastaa