Rakkaudesta kentänlaitaan pakosta vai omasta tahdosta..

Kuinkas sitten kävikään.. Mun edareiden kevään, kesän ja syksyn joka viikonloppuiset turnaukset ja pelit on nyt sitten taputeltu. Kahden pojan äitinä joista kumpikin treenaa ”kesälajia” on siis kaikki viikonloput pitkälti mennyt tähän asti jollain kentän laidalla. Ei siinä mitään, mä tykkään kovin paljon olla paikalla kun omat edarit vääntää sporttii ja muutenkin kentänlaidalla vietetty aika on hauskaa, koska oon onnellisessa asemassa että kundit on löytänyt molemmat jengit jossa on super siistejä kohtalotovereita. Ei siis ole ollut ollenkaan hankalaa saateessakaan könytä peleihin tai treeneihin, sillä aina on tiennyt että kikattelua on luvassa. Se että edarini treenaavat kumpikin lajia mistä diggaavat ja mihin halauavat itse mennä on mulle ollut aina se tärkeä juttu. Ei niinkään se että mä veisin ne hampaat irvessä treeneihin, koska muutkin lapset harrastavat sitä lajia.. Meillä on saanut testata eri lajeja, ja loppujen lopuksi molemmat löysivät oman polun. Vanhempi jalkapallon ja nuorempi amerikkalaisen jalkapallon lomasta. Hienoa tästä teki sen, että mun ei tarvinnut ns. ohjata heitä millään tavalla vaan ajatus lajista tuli molemmille omasta tahdostaan. Se että lapsi on tyytyväinen on varmasti jokaisen vanhemman suurin toive. Meitä on varmasti paljon kentänlaita kohtalotovereita, ootko miettinyt koskaan ootko sä siellä pakosta vai ootko siellä vapaasta tahdosta?

Mutta mitäs nyt.. kaudet on taputeltu ja viikonloput vapaita.. Kuulostaa hullulta mutta alkuun olin et fok, siis mulla on ensi viikonloppu täysin vapaa et mitä mä teen 😀 Sitä kun on vetänyt silleen koko ajan aikautaululla et tolloin peli tuolla ja tolloin turnaus tuolla ni yht’ äkkinen vapaa viikonloppu saattaa herättää kysymyksen että mitäs nyt pitää tehdä? Kuulostaa ehkä hullulta mutta niin se oli ekana ajatuksena mielessä, onni oli kuitenki se, että siitä toipui nopeasti sillä tajusin et hei nyt voi olla sillee rennosti ja kerää voimia tulevaa kautta varten. Chillailuu ja kiiretöntä menoa, muutama viikonloppu ennen kuin poikien treeni kausi 2018 pärähtää käyntiin. Missään nimessä en valita siitä et oon kiinni aika paljon kundien treeneissä ja peleissä, sillä se palkinto minkä siitä saa kun näät sun oman lapsen hymyn treenin/pelin jälkeen ni tiiät et joo se on siinä. Paras palaute ja suoraan sydämestä. Omat treenit oon saanut aina mahtumaan kundien treenien lomaan, joko sitten niin et oon early bird aamutuimaan tai sitte iltasalilla. En oo siis kokenut mitenkään mahdottomaks komboks herätä kuudelta su aamulla treenaa tai vetää treenit illalla ysin jälkeen, hyvin se irtoo siltikin. Oon nimittäin kuullut, että on ihmisiä joilla ei treeni luista aamulla/illalla. Mulla kellon ajalla tai päivällä ei oo välii se on asenne joka ratkaisee, jos vedetään ilta treenit ni silloin vedetään iltatreenit täysii ja toistepäin. Millai sulla kulkis aamutreenit 6? Saisitko täyden treenin heti aamusta, entä jos et johtuuko se jostain tietystä syystä?

Alkoi jo toi ilma olla aika kolea ulkona golfpallojen läiskimiseen, tai sitten se oli vaan varustuksen puutetta. Mutta Ihana että ei sada. Kävin ottaa tossa Paloheinässä ämpärillisen palloja ja joo oli kyllä raikasta, mut silti niin siistiä huomata se että mitä enemmän sä niitä palloja lyöt sitä enemmän. Talviharjoitteluun meinaan panostaa ensimäistä kertaa kunnolla Golfissa. Tarkoitus kuitenkin on saada omaan lyöntiin varmuutta ja lopultakin oppia saamaan se lantio mukaan. Tänään sitä oli jo paljon mukana ja ilokseni ne lyönnit lähti pidemmälle niin. On hyvin siistii huomata tollasia pieniä juttuja ja kehittymistä omassa lyönnissä. Kun silleen luotat omaan juttuun ni kaikki on mahdollista, pystyt sillee hoitaa vaikka pöytälätkästä voiton. ilman suurempii paineita. Loppupeleissä suurin tuomari ja palautteen antaja oot kuitenkin sinä itse, se milleen arvostat itseäs auttaa monessa asiassa. Itserakas ei kuitenkaan kandee olla mutta se et oot jalat maassa ja vedät joka päivän niin että voit sanoa et se oli aidosti sun päivä. Mä toivon sulle hyvin upeeta sunnuntai päivää, tee mitä sun tekee mieli tehdä ja nauti syksyisestä auringon paisteesta. Lataa akut jo ens viikkoa varten omalla tyylilläsi.

 

En ole täydellinen, mutta olen aito ja aina mukana täydellä sydämellä.

 

1

Vastaa