Pyörtyilevä mutsi

Hei äiti, multa saattoi murtuu toi sormi..

Mitä, siis missä? Milleen? Missä oot?

Viesti joka pysäytti kaiken liikkeen.. Se fiilis kun laitat takaisin viestiä ja et saa vastausta. Soitat ja kukaan ei vastaa, näet jo sielun silmin kuinka se sormi roikkuu irti liitoksistaan ja lapsi on jossain sairaalassa.. huomaa jossain sairaalassa, koska en todellakaan saanut yhteyttä teiniin. Putki punaisella himaan kesken duuni päivän ja siellä se neiti istui sohvalla sormi paketoituna kiinni toiseen. Katsoi Marvelia ja kikatteli.. Jumankeuda, en oikein tiennyt miten reagoida koska mulla oli koko ajomatkan turun motarilla fiilis et, hitto mitä siel on tapahtunut.

Ylireagoinko? Olisiko pitänyt odottaa, että hän soittaa/ vastaa viesteihin ennen kuin lähti sinkoilemaan kotiin?

Juu ei ollut mahdollista. Oon ehkä leijonaemo joka menee nollasta tuhanteen jos teiniin tai edareihin koskee. Niiden vuoksi menisin läpi harmaan kiven. Onni onnettomuudessa dramaattisen viestin sisältö ei kuitenkaan ollut ihan täysin todellista. Sormi oli turvonnut ja kipeä, mutta liikkui. Hyvä näin! Kun itse omaa aina sattuu ja tapahtuu piirteen, niin se ei ole yhtään ihmeellistä, että edarit ja teini hoitaa välillä kanssa näitä sydämen tykytyksiä. Yleisesti ottaen oon pysynyt tollasissa tilanteissa, jotenkin tolpillani. Mutta on, myös niitä kertoja jolloin päivystyksessä se onkin, ollut mutsi ketä hoidetaan loppujen lopuksi.

Dextrassa varmaan lukee edelleen poikien tiedoissa; pyörtyilevä äiti.

Voin avaa hieman tota, miksi poikien tiedoissa lukee sanat pyörtyilevä äiti. Se oli aikaa, jolloin nuorin edari oli vielä vaunuissa. Oltiin keskuspuistossa kikkailemassa ja tutkimassa luontoa. Herra vanhempi edari päätti kokeilla kuinka hienosti osaisi lentää jos hyppää puiselta vatsalihaslaitteelta..Juu hän ei ollut saanut vielä lentokykyänsä, mutta hienon alastulon suoraan leualle niin, että hampaat läpi alahuulen alta…Sit päästään tähän kummastukseen nimeltä kaikki menee hyvin, (tätä sattunut useamman kerran) pysyn tolpillani, oon järkevä ja tiedän mitä pitää tehdä eli lääkäriin pikana. Ei mitään heikotuksia, vaikka tiedän että vaatii tikkauksia. Kunnes päästään lekurin puheille..sit se alkaa, näen pilkkuja ja tuskan hiki pinkoaa päälle..Parit kerrat pystynyt viemään sen yli, mutta tällä kyseisellä dextra visiitillä en. Meikäläinen herää sairaala pedistä silleen, että anteeks mitähän hittoa nyt on käynyt? Selkeesti omaan piirteen, että skarppaan vaikka kuinka pelottais niin kauan kunnes lääkäri ottaa homman haltuun ja pökrään sit. Seuraavan kerran tosiaan kun asioitiin dextrassa, nouremman edarin yrityksen menen pää edellä seinästä läpi jälkeen. Päästyämme lääkärin vastaanotolle, hän totesi suoraan edarille, että äiti voi varmaan odottaa tossa sermin takana..Lapsi pärjäsi hienosti ilman mua ja mä en ollu maastossa.

Oonko yksin tälläisen heikotuksen kanssa vai löytyykö muita kohtalotovereita?

Oot sä tehnyt tyylikkäitä alas tuloja päivystyksessä?

Tarinoita lapset päivystykseen pikana löytyy varmasti meiltä kaikilta. On ollut perus naarmuja, aivotärähdystä, pinni vatsassa, silmä kulmassa liimaa, varvas murtunut.. Perus lapsimenoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ihmeen pienillä onnettomuuksilla edarit ja teini on selvinnyt..koputtaa puuta ollaan selvitty. Niiden kanssa on oppinut sillee elämää, mutta kyllä se puhelu/ viesti joka kerran pysäyttää jos jotain on sattunut. Loppu hyvin kaikki hyvin, lapsien pitää saada temmeltää silleen järki päässä. Nauttia jokaisesta päivästä, hymy huulilla. Elää täysillä ja pitää hyvä buugi jokaisessa päivässä mukana! Ollaan niitä supersankareita, kikkaillaan ja puhalletaan pipeihin. Hymyillään ja kikatellaan.

Super upeeta tiistaita sulle, oon ihan fiiliksissä tästä viikosta jo nyt.

Luvassa paljon aurinkoa ja ulkoilua. Parasta seuraa, ihania hetkiä täynnä halauksia ja hymyä. Kesä on täällä, nautitaan siitä!

Loppuun vinkki vitonen lauantaille, (sisältää mainontaa) jos kaipaat jotain hyvinkin mukaansa tempaavaa fiilistä. Suosittelen lämpimästi ottamaan suunnaksi Brahen kentän. Tarjolla koko päivän huippu jenkkifudista. Klo 14 alkaen kuuma stadin derby: Helsinki Wolverines- ECG ja klo 17 U13 ikäiset ahmat kohtaa Crocodilesin. Lupaan olla pyörtyilemättä 😀

Tuu moikkaa, jos löydät mut 😉

 

-SÅÅT IHANA, TERKUIN PYÖRTYILEVÄ MUTSI-

 

 

 

0

Vastaa