Purukumillako paikkaamme sen?

Pikku Nooran autosta, on kumi puhjennut. Pikku Nooran autosta, on kumi puhjennut. Pikku Nooran autosta, on kumi puhjennut. PURUKUMILLAKO PAIKKAAMME SEN??

Tasainen hengähdys, päässä salamoi, kyyneleet nousee silmiin ja pala kurkkuun..

Tää oli just se, mitä oon mielessäni miettinyt..mitä jos autolle käy jotain mökki matkalla tai venerannassa. Millä helkutilla sitä sit pääsee pois ja kuinka nopeasti.

Tiistain helteinen ja aurinkoinen sää ja loma fiilis katosi sekunnissa, kun huomasin auton oikeassa takarenkaassa ruuviin. Kuinka kauan se oli siinä ollut, en edes osaa sanoa. Olinko tuonut sen tuliaisena Helsingistä asti vai matkamuistona Savonlinnasta?

Ei tietoa, mutta siinä se niin kivasti kiilteli. Ja vaikka kimalluksesta tykkäänkin niin tää kimallus ei aiheuttanut mitään muuta kuin kasan kirosanoja. Ajatuksiin pamahti samantien viime kesän auto ongelma, kun Brändön laukesi kunnolla ja oli kk pajalla. Oi miksi, mikä helvetti mulla ja autoilla on toisiamme vastaan??

Hengähdin vielä kerran, jonka jälkeen muistin erään viisaan ihmisen sanat. Kaikki järjestyy, kunhan rauhoitut ja kartoitat tilanteen uudestaan. Mä kartoitin, painoin Bastianin katossa olevaa ON STAR nappia, joka yhdistyi samantien hätäpäivystykseen. Klo oli tässä vaiheessa noin 12:10. Kerroin asiani; oon täällä midlle of nowwhere ja mun renkaassa on ruuvi. Hetken hiljaista, jonka jälkeen mies ääni puhelimessa kertoi, että yhdistää minut oikealle henkilölle. Muutama tuuttaus ja puhelimeen vastasi reipas ja ystävällinen nais ääni. Hän otti kaikki tiedot ylös, missä oon ja mitä tapahtunut ja miten edetään. Sanoi soittavansa takaisin hetken kuluttua. Yleensä hetken kuluttua saattaa tarkoittaa tunteja, joten meinasin lentää persiilleni puhelimen soidessa parin minuutin kuluttua. Nais henkilö oli ollut yhteydessä Varkauden Laakkoseen, jossa tällä hetkellä ei kyseisen tyyppistä rengasta ollut, mutta sellainen hankitaan sinne.

Rengas ei kuitenkaan olisi ehtinyt valmiiksi joten päästiin asiaan nimeltä, sopimuksessasi lukee turvataan asiakkaan autollisuus. Ääni puhelimessa kertoi, että tehdään näin. Laitetaan hinausauton mukana sijaisauto ja napataan bastian kyytiin ja viedään laakkosen pihaan. Olin sanaton, siis minä kaukana kaikesta ruuvi renkaassa en ollut yksin. Joku tulisi kohta pelastamaan, teki mieli halata ääntä puhelimessa. Kiitin tuhannesti ja jäin odottamaan hinausauton puhelinsoittoa. Jotenkin tässäkin olin ajatuksella ”menee jonnin tovi, ennen kuin sieltä soitellaan”, en tiedä miksi? Olisiko syy se, että yleensä tämän tyyppisissä asioissa valitettavasti saa odotella aikansa. Tosin nyt ei tarvinnut, hinausliike Leväinen ystävällinen (mun sankari) mies ääni soitti ja kertoi lupsakkaasti Savon murteella, että sijaisauto on nyt kyydissä ja hän on tukka hulmuten tulossa vaikka tukkaa kuulemma ei ollutkaan.

Kello oli tässä vaiheessa noin 13:05. Huomasin hengitykseni alkaneen tasaantumaan ja paniikki kyynelten muodostavan käsitteeksi onnen kyyneleet. 

Voiko tälläistä palvelua olla? 

Voiko tosiaan asiat edetä vauhdilla?

Kyllä voi!

13:35 hiekka ja sorapilvi nousi mökkitiellä, keltainen hinausauto saapui paikalle kyydissään tumman harmaa Skoda octavia.

13:50 seisoin autorannassa automaatti autonavaimet kädessä ja huomasin hengittäväni taas normaalisti. Asioilla on tapana järjestyä ja jännitysmomentti siitä, miten pärjäisin jos tällainen juttu kävisi sai täydellisen pisteen I;n päälle. Keskiviikko aamuna klo 9 sain tekstiviestin missä kerrottiin, että Bastian on nouto valmiina Varkauden Laakkosella. Ei muuta kuin vene käyntiin ja hurukyydillä rantaan. Nielaisin muutaman kerran käynnistäessäni automaatti autoa ja totesin, että hitto auto kuin auto haetaan Bastian kotiin! 10:30 Varkauden Laakkosen pihassa, ilman nyt kävi näin kommervinkkejä. Alta vuorokausi, siis oikeesti alta vuorokausi ja mun Bastian oli jälleen terässä. En oikein tiennyt miten päin olisin. Iso hymy ja iso kiitos Laakkosen huollon pojalle, avaimet kouraan ja bäk to mökki!!

Tarinan onnellinen loppu saa mut edelleenkin haukkomaan henkeä, se asenne ja ammattitaito miten tää homma hoidettiin. Voin heittämällä laittaa tän paras asiakaspalvelu kokemus eva!!

Haluankin osoittaa nöyrimmät kiitokseni Opel Finland;ille, Hinauspalvelu Leväinen ja Laakkonen Varkaus-> pelastitte mun loman!!

Nyt on hymy herkässä ja loma jatkuu uuden tukan kanssa ensi viikolla. Oon aika liekeissäni tästä fledasta, kiitos @aivanloistava wknd 18 ja syksy mä oon valmis!!

Super upeeta lauantai aamua kaikille. Vaikka meenkin perse edellä penkkaan, ei se tarkoita että sinne jäisit. Asiat järjestyy omalla tavalla jossain vaiheessa ja jollain tavalla.

Uskon hyvään ja hymyyn-

0

Vastaa