Prison Island

Nokkeluus, ajatusten leikkaus valon nopeudella. Usko intuiootioon vai pelaa järjellä?

Sunnuntai aamu aukeni aurinkoisena. Kellon ollessa 6 tasainen tuhina kuului vielä veljesten huoneesta..ne ei tiennyt vielä olleskaan, mihin ne olivat huudimutsinsa kanssa lähdössä. Tiedossa oli mom and sons aktiviteetti Salmisaaren Prison Islandissa!

Olin voittanut Facebookin Prison island sivujen kilpailusta liput seikkailuun edareiden kanssa ja nyt oli aika ottaa haaste vastaan. Tiesin, että tästä on tulossa jotain huikeeta, sillä mukana oli niin älyä kuin yllytyshulluutta! Tulisimme olemaan tiimien tiimi!! Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana.

Kello 12 ja Aika Hassulta Tuntuu team päästettiin irti. Niin toi nimi..joo vanhempi edari halusi, että olemme se joten mikäpä siinä!

Huomasin molempien poikien ilmeestä, että nyt mennään tosissaan ja tehtävät suoritetaan täysillä. Oli huikeeta nähdä kuin jo esiteini iässä olevat herrasmiehet hyppäsivät niiden yllytyshullu ikuinen lapsi mutsin kanssa kikkailemaan täysillä. Paikka sopii siis ehdottomasti niin nuoremmille kuin jo hieman enemmän maailmaa nähneille arjen sankareille.

Roikuttiin katosta, kiivettiin seinillä, heitettiin korista. Paineltiin nappeja ja laskettiin matematiikka odottaen, että huoneen vihreä valo syttyy palamaan ja huone merkkaantuu suoritetuksi! Sillee pieni kilpailu henki nousi ylle, koska telkkari ruudusta näki miten oma joukkue menestyi!

Tuli siis vedettyä aika tosissaan muutamat huoneet, eli polvet saattaa olla ruvella ja muutamia kuhmuja päässä, mutta hauskaa oli! Huoneet täyttyi niin kikatuksista kuin kiroilusta ja periksi antamattomuudesta! Suosittelen siis nappaamaan yllytyshulluuden takataskusta ja matkaamaan Prison Islandiin kokemaan huikea seikkailu!

 

TRUST ME, YOU ARE GOING TO LIKE IT!!

Uus viikko ja uudet kujeet, kyllä!! Sillä torstaina katsotaan lähempää yhtä isoa korttia, joka voi tuoda jotain huikeeta sporttipuolella miksei jopa just sulle <3

Halaus maanantai aamuusi!

2

Vastaa