Pitääkö onnellisuus piilottaa?

Monta päivää olen pohtinut omassa mielessä ajatusta; saako tässä maailman tilanteessa näyttää aidosti onnea vai pitääkö se piilottaa tai peittää? Meillä kaikilla on varmasti asioita elämässä, jotka saavat ison hymyn ja hyvänolon tunteen tämän kaaoksen keskellä!

Tämä tilanne vavisuttaa jokaista meistä, mutta saako tämän kaiken keskellä olla kuitenkin aidosti myös onnellinen?

Pohdin ja pohdin!!

Saa olla ja pitääkin olla!

Onnellisuus ja onni, kun muodostuu minun mielestä monesta pienestä asiasta! Niiden ei tarvitse olla suuria ja mahtavia asioita! Riittää, että juuri sinä tunnet sen tunteen! Ja, kun juuri sinä sen onnellisuuden tunteen tunnet ei kukaan sitä voi sinulta viedä pois!

Omalla kohdalla olen hyvin onnellinen ja kiitollinen siitä, että polven kuntoutus etenee edelleen ajallaan ja saan tehdä asioita sillä mitä alkuun pelkäsin! Olen hyvin onnellinen siitä, että kevät tulee kohisten ja tuo valoa ja lämpöä jokaiselle meistä! Olen hyvin onnellinen siitä, että kaikki tärkeät ihmiset, jotka saavat minut voimaan paremmin on lähellä! Ennen kaikkea olen onnellinen, koska uskallan sanoa sen ääneen vaikeinakin aikoina!

Onnellisuus ei ole määrite vaan se on tila mihin jokainen voi itse vaikuttaa! Onnellisuuden eteen saattaa joskus joutua tekemään töitä, mutta teetkö sen hampaat irvessä vai hyvällä fiiliksellä on sinusta itsestäsi kiinni!

HALAUS JUURI SINUN ILTAASI <3

4

Tällä artikkelilla on 10 kommenttia

 1. idahyvarinen

  ❤️ Omalla kohdalla ainakin pienetkin ilon ja onnellisuuden hetket tuo jaksamista tän kaiken keskelle! Joten miksi niitä peittelemään.

  1. nooralofgren

   Juuuri tämä ❤️

 2. Alona

  Samaa mietin itsekkin. Välillä tuntuu, ettei saisi edes hymyillä ilma, että pitäisi potee huonoa omatuntoa. Vaikka tilanne olisi kuinka paha, on meidän hymyiltävä, muuten muserrumme kaikki ja sitten kaikki musertuu.

  1. nooralofgren

   Juuri tämä hymy ja hyvä fiilis saattaa auttaa tässä poikkeustilassa ❤️

 3. roosakoivula

  Todellakin saa näyttää onnea – mutta saa myös tuoda negatiivisia tunteita esille. On ihan ok jos ärsyttää! :)<3

  1. nooralofgren

   Juuuuri tämä, aidot tunteet esille aina <3

 4. Nonna

  Hei mikä sun polvessa onkaan?

  1. nooralofgren

   Mun vasemmasta polvesta repesi eturistiside ja siihen rakennettiin tammikuussa takajänteestä uusi eturistiside 🙂

 5. Jasminiitta

  Saa ja pitää olla onnellinen! Ja sen kuuluu myös näkyä <3

  1. nooralofgren

   ❤️❤️❤️❤️❤️

Vastaa