Pikku naisia

Elokuvissa tulee nykyään käytyä aivan liian harvoin! Johtuuko siitä, että aika on rajallinen vai sitten vaan laiskuudesta en osaa sanoa! Kuitenkin nautin suunnattomasti katsoa hyvän elokuvan isolta screeniltä!

Kävin eilen ystäväni kanssa katsomassa yhden suosikki kirjastani tehnyt version Pikku Naisia! Osasin odottaa, että elokuva veisi mukanaan ja tunteet olisivat pinnassa!
Tämä elokuva kuten ystäväni totesi hyvin tarjosi pienen palan kauneutta!

Emma Watson, Saoirse Ronan, Eliza Scanlen and Florence Pugh in Columbia Pictures’ LITTLE WOMEN.

 

Nautin suunnattomasti loistavista näyttelijä suorituksista ja miten tarinaan oltiin saatu paljon uusia tuulahduksia! Huomasin hymyileväni monessa otteessa ja muutaman kerran pyyhkivän kyyneliä silmäkulmista!

Lauantai iltapäivään saapui taianomainen tunnelma Sellon elokuvateatterissa! Upeat puvut ja juoni vei vaan niin isosti mukanaan!

Suosittelen elokuvaa kaikille, ei tarvitse entuudestaan kirjan lukemista riittää että astut teatteriin ja nautit täysin rinnoin!

Elokuvan teemaan sopii ajatus maailma usko unelmiisi ja ennen kaikkea uskalla tavoitella niitä isosti! Veikkaan, että itsellä se on ollutkin juuri se syy miksi niin isosti tykkään tästä!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille

2

Vastaa