Pieni pala Italiaa keskellä Helsinkiä

Pjazza on Helsingin keskustassa sijaitseva italialainen ravintola, jossa yhdistyy rakkaus italialaiseen ruokaan ja jazz-musiikkiin. Meillä voit kokea aidon italialalaisen tunnelman ja intohimon hyvään ruokaan ja pizzaan.

Houkutteleva kuvaus ravintolasta, josta olin kuullut vaan hyvää. Pieni pala Italiaa keskellä Helsinkiä oli siis koettava.

Kiirastorstain ilta tarjosi keväisen auringon paisteen. Kävellessä Yrjönkadulla sijaitsevaa Pjazza ravintolaa kohden tuli jopa lämmin ja teki mieli vähentää päällystakkia.

Saavuttuamme ravintolaan tiesin, että luvassa oli tulossa jotain ennen kokematonta ja illasta tulisi aivan varmasti törkeen upee. Paikkana korkea tila missä kauniisti, mutta hyvin selkeästi ruokailijoille tilaa. Paljon mageita yksityiskohtia, esimerkiksi tiskin ja keittiön välinen seinä oli täynnä viinipulloja.

Ruoka tarjosi juuri sen mitä toivoinkin. Raikkaita maku tuulahduksia suoraan Italiasta, tunnelma ja seura oli täydellinen. En voisi oikeesti suositella mitään ravintolaa tällä hetkellä enempää kuin tätä. Kannattaa suunnistaa ehdottomasti kokeilemaan tämä!

Maistelin juustoja ja kinkkuja, Tonnikala tartaria, Pizzan rapeutta ja loppuun täydellistä suklaa överi tuulihattu jälkkäriä ja pannacottaa! Iso hymy päällä koko illan <3

Täydellinen setti, kiitos seuralle oli hyvin hyvin siistiä!

Keväinen Helsinki oli illan valo loistossa täynnä taikuutta! Tykkäsin paljon <3

Eilisen jälkeen on hymy herkässä. Tudei vaan chillataan, sillä huomenna on treenipvä ja sunnuntaina pääsee avamaan golf kauden!

Woop woop, nauttikaa auringosta ja pääsiäisen rauhasta!

 

2

Vastaa

Close Menu