Pieni irtiotto Tukholmaan

Pieni irtiotto arjesta tekee vaan ihmeitä!

Suuntasin perjantaina loistavassa seurassa kohti Olympiaterminaalia, tarkoituksena matkustaa tutkailemaan Tukholmaa näin kevään korvilla! Kaiken kiireen ja HC aikataulutuksen jälkeen tää matka tuli niin oikeaan aikaan. Mitään suuria suunnitelmia ei ollut matkalle tehty. Hyvää ruokaa, rentoa menoa ja chillausta! Ei minuutti aikatauluja tai must to go sinne kauppaan, vaan elä hetkessä ja mene sinne minne jalat vie.

Silja Sereneda oli remontoitu loistoonsa ja käytävillä kaikui niin lasten ilon kiljahdukset, kuin aikuisten naurun räjäytykset. Luvassa olisi ikimuistoinen reissu makuhermoja hivelevien ruokakokemuksien kanssa kuin hyvien unien tasapainossa.

Perjantai illan ruokakooman jälkeen, oli helppo sulkea silmät ja nukkua täydelliset unet hytissä, ilman basson pumputusta! Mä olin lomalla ja se näkyi myös hytin sammutetaan valot aikataulussa! Nyt ei riekuttu puoleen yöhön, vaan simmut meni kiinni 23 aikoihin 😀 Uudistunut Silja tarjosi parhaimmat unet pitkiin aikoihin!

Lauantai avautui Tukholman päässä ns. Lonkerokelinä. Raikas ilma houkutteli kauppojen sijaan ottaa nokan kohti vanhankaupungin ylös ja alas meneviä mukulakivikujia. Tää oli pitkästä aikaan visiitti kyseiseen kaupunkiin, kun ajetuksissa ei siintänyt shoppailu vaan oikeesti kurkkaus vanhaankaupunkiin!

Askeleita tuli varmaan päivän aikana 3-5 km pelkästään tarpomisessa kaduilla. Kikateltiin kujien pienuutta, käytiin saksalaisessa kirkossa ja ihmeteltiin kunkun vartijoiden ”seisomme tässä linnan edessä” episodia.

Super siistin päivän jälkeen teki mieli kaatua hyttiin päikkäreille. Oli loistava lauantai ulkoilupäivä ristiin rastiin naapurimaan pääkaupungissa. Takasin matka sujui hymy huulilla, tää reissu tuli niin oikeaan aikaan! Some kiinni ja nautin täysin vain seurasta ja buugista mikä meillä oli yllä! Suosittelen lämpimästi kaikille lähteä kokemaan Tukholma toisinpäin miten yleensä oot sen tehnyt, saatat yllättyä positiivisesti!

Iso kiitos maailman upeimmista viikonlopusta seuralle <3 Hymyilyttää edelleen ja isosti, koska tää oli niin täydellinen irtiotto ja sen voimalla kevät saa tulla! Mä oon valmis, oo säkin!

Halaus juuri sinun maanantaihin <3

3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tanja R

    Kävittekö Tukholmassa syömässä jossain? Oisko siellä vanhassa kaupungissa joku kiva paikka lapsiperheelle? 🙂 ajateltiin kesällä ottaa nokka sinne suuntaan.

    1. Noora Löfgren

      Nyt oli aamupala niin täyttävä, että syötiin vasta laivalla! Mutta lämmin suositus ravintolasta missä lapsetkin viihtyy menee ehdottomasti slingerbulten <3

Vastaa