Perkeleen pakkaaminen

Harmaita hiuksia, koko setti uusiksi! Miljoonat matkalaukun avaamiset ja sulkemiset. Ei mitään järkeä, ei siis yksinkertaisesti mitään järkeä!!

Oon tosiaan lähdössä sunnuntaina viikoksi Espanjan aurinkoon. En oo mikään maailman paras tai aktiivisin pakkaaja. Yhtenä syynä se, että kun oon vihdoin saanut pakattua, ni rupeen jahkaamaan. Olisko sittenkin pitänyt ottaa ne toiset bikinit? Onkohan mulla liian vähän shortseja? Mitä jos siel sataa, onko mulla jotain lämmintä? Sit ollaan siinä tilassa, että laukku on räjäytetty miljoona kertaa.

Koitin ennakoida tän pakkausdraaman nyt niin, että tein sen hyvissä ajoin. Todella hieno ja hyvä ajatus, mutta toteutus aivan jotain muuta. Sillä mun mieli on muuttunut tässä viikon aikana, kun laukku on ollut pakattuna ehkä silleen kertaa miljoona. Eli sieltä on vaihdettu vaatekerrastoja, on lisätty, on poistettu ja lisätty taas uudestaan ne samat kledjut jotka sieltä oli jo otettu muutamia kertoja pois.. Tuloksena oli se, että mä en enää todellakaan tiedä mitä olin oikeasti pakannut. Jotta tää kaaos loppui ni vedin pelin poikki itseni kanssa. Pärkele tungin kaikki vaatteet takaisin kaappiin!

 

Hengähdin ja pakkasin uudestaan, järjellä! Nyt en toivottavasti enää avaa tot veen laukkua!!

Mä ihannoin sellasia ihmisiä, joilla tää homma on hanskassa heti alusta alkaen. He kirjoittavat ylös, että mitä pitää pakata ja ruksaa ne yli aina kun ne on laitettu laukkuun. Joo, en todellakaan ole sellainen. Mä oon fiilis pakkaaja. Pakkaan tunteella ja unohdan puolet. Istun sohvalla ja muistan, et fåååååk ne alusvaatteet (btw niitä, ei ollut ekan pakkausrumban aikana laukussa yhtään :D) tai fåååååk kengät puuttuu..ehkä tän voi luokitella myös jännityksen purkamiseksi?

Tuleeko musta sitten koskaan hyvää pakkaajaa? En usko! Tai voihan se olla, että voin jossain vaiheessa alkaa käyttää raksi ruutuun listaa. Mutta avaanko mä silti laukut miljoona kertaa, KYLLÄ!! Sillä voin tunnustaa, että tätä kirjoittaessakin mun teki  mieli juosta pari tuhatta kertaa katsoo milleen ne nyt olikaan siel laukussa!

Millainen pakkaaja sä oot? Onko sulla heti selkee visio miten laitat vaatteet laukkuun?

Otan mielelläni vinkkejä vastaan, koska tiettekö mitä? Nyt on vasta keskiviikko ja mä lähen sunnuntai aamuna, et tässähän on aikaa vaik mihin 😀 HUPPISTAA!!

Tää kaaospakkaaja lähettää sulle isoja rutistuksia.

– Be your own life superstar-

 

 

1

Vastaa