Palloja, palloja..lisää palloja

Voiko rakastua valmiiksi uusiin palloihin niin paljon, että jos unohdat ne kotiin niin ne saattaa sillee kaihertaa koko kierroksen ja loppu onkin historiaa..

Kyllä voi!!

tuo neiti pinkki was on my mine <3

 

Olin eilen heittämässä golf kierroksen Gumböle golfissa aamutuimaan. Aurinko paistoi ja klo 7:15 oli jo huisin lämmintä. Ilma ja seura enteili hyvää ja upeaa kierrosta. Fiilis oli mitä loistavin ja hymy oli herkässä. Bägi selkään ja väylä ykköstä kohden. Alku lähti silleen mun tasoon nähden hyvin eteenpäin, lyönti vaikutti rennolta ja muutamien pyllistyksien jälkeenkin olin ihan hyvässä vauhdissa. Pariin otteeseen bunkkerissakaan ei saanut peliä rikki. Kunnes sitten 6 väylällä iski tajuton vessa hätä 😀 Golf on laji, missä ei pitäisi päästää ajatuksia harhailemaan. Ja sen huomasin.. Se, että ajattelin koko ajan ”kohta pääsee vessaan”,ei hirveesti helpottanut keskittymistä. Lyönnit lähti minne sun sattui ja pallo joka piti säilyä koko kierroksen katosi metsiin.. Siitä se kompurointi sitten alkoi. Ymmärrät varmaan hyvin, jos olet itse käynyt lyömässä palloa jos ajattelet jotain muuta niin lyönnit ei enää olekaan niin tarkoituksen mukaisia ja koko peli saattaa päästä ihon alle. Väylät 9-15 oli lähinnä pyristelyä eroon ajatuksesta, että ne veen pallot on himassa. Sinänsä hauskaa tossa oli se, että vaikka pylly edellä puskaan lukuja tuli väylillä. Mua ei sillee harmittanut ne, eikä ne päässyt mun iho alle. Välillä kyllä teki mieli ottaa hybridin kanssa käyttöön kiristys, lahjonta, uhkaus metodi..

Eilen menee, iso kiitos menee seuralle jonka kanssa kiekan vedin, kyl se vaan sillee menee jos on hyvä buugi siinä niin ei tollaset harmita. Pyllistys väylien jälkeen löytyi taas draivi ja luotto siihen, että hyvä tästä tulee jos muistaa vaan treenata ja treenata lisää.

Tankkaaminen on toinen joka kandee pitää kunnossa kiekan aikana. Sillä 18 reikää ja bägi selässä vie aika hyvin mehuja. Toki kärryjä ja autoja löytyy, mut oon päättänyt ottaa ton hyötyliikunnan kautta ja kannan kaikki kesän kiekat bägin, jos ei sit joskus joku saa huijattua mua autokyytiin. Ja miksi sanon näin on se, että meikäläinen, golf auto ja golf kenttä- ei hyvä yhdistelmä. Tankkauksesta haluisin hieman enemmän puhista, aamupala kun ei kanna kuitenkaan kovinkaan pitkälle. Joten mukaan kandee ottaa sellaisia eväitä, jotka ei lähde kävelemään bägissä vaikka ilma olisikin helteinen. Paljon juotavaa: vettä, vichyä, smoothieta tms. Se, että pitää koko kierroksen energia tasot kohdalla vaikuttaa myös tulokseen, lyöntiin ja fiilikseen.

Mailojen lisäksi bägi sisälsi:

  • Vettä, vichyä
  • Smoothieta
  • Sämpylää
  • Purkkaa

Ja aurinkorasvaa, koska se on very very important juttu.. Toki suosittelen lämpimästi hoitamaan ton rasvauksen ennen kentälle lähtemistä. Kaikki lajia harrastavat tietävät, ettei rasvaiset kädet ja mailat oo paras yhdistelmä!!

Mut oliko tää pallojen puuttuminen ja vessahätä vaan tekosyy jonka taakse voi kadota huonojen lyöntien jälkeen?

Osa on totta ja osa ei. Helppohan se on syyttää puuttuvia palloja tai vessahätää, kun kaikki menee päin hornaa. Mutta kyl mä liputan oikeesti sen puoleen, ettei golf kentälle kannata ottaa mukaan ajatuksia jotka aiheuttavat lyönnin rentouden katoamisen.

Mitäkö opin eilisestä: jos ennen lähtöä on vessahätä- mene vessaan!! Pakkaa ne perkelee pallot mukaan!!!

Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle kierrokselle, koska mä oon hurahtanut golfpirkkouteen..ISOSTI!!

PALJON HALAUKSIA SUN MAANANTAIHIN, TEE ASIOITA JOSTA TYKKÄÄT JA TEE NE TÄYSILLÄ <3

 

0

Vastaa

Close Menu