Onnea 1-vuotias Vaikuttajamedia

Viime lauantai oli yhtä juhlaa koko päivä. Alkuun juhlittiin tyttäreni 17-vuotis synttäreitä kotona, jonka jälkeen itapäivästä suuntasin ystäväni Janeten kanssa Sony music:in tiloihin juhlistamaan Vaikuttajamedian ensimmäistä vuotta. Oli upea saada kutsu juuri tämän yrityksen 1-vuotis juhliin, sillä on on ollut upeata seurata sosialisessa mediassa miten vaikuttajamedia on kehittynyt vuodessa yritykseksi mikä tarjoaa palveluja monella markkinoinnin osaamis alueella niin meille pienille vaikuttajille kuin isoille yrityksille. Arvostan suunnatomasti sitä periksi antamuutta mikä huokuaa tämän firman takaa. Siellä tehdään asioita isolla sydämellä ja rakkaudesta uusiin ja innovatiivisiin ideoihin.

Juhlien tunnelma huokui jo sisäänkäynnissä missä Monna Pursiainen ja Johanna Tolppola olivat halauksien kanssa vastassa. Astuessani sisään tunsin lämpimän vastaanoton ja glitterien houkuttavuuden.

Jokaisella vieraalla oli mahdollisuus saada hieman glitteriä päälle taitavan ja ihana meikkitaitelijan Elina K:n käsistä.

 

Tarjolla oli suussa sulavia herkkuja ja maukkaita juomia. Ilmassa oli juhlatunnelman henkäys ja vieraat selkeesti viihtyivät hymyssä suin tässä tapahtumassa! Kakku joka huusi mun nimeä jo sisään astuessani!

Karkkibuffa, jonka ohi huomasin käveleväni hyvinkin usein ja ei suinkaan tyhjin käsin 😀

Nauru ja keskustelu kuului monista pöydistä. Oli hyvin ihana nähdä monia tuttuja kasvoja tilaisuudessa ja vaihtaa kuulumisia miten vuosi 2019 on mennyt. Juhlat oli omasta mielestäni onnistuneesti järjestetty juuri Vaikuttajamedian näköiset synttäri kekkerit. Ohjelma oli tarkkaan ajateltu ja suunniteltu, joka piti huolen siitä, että missään vaiheessa ei tullut ns. odottelua. Upeita artisteja Sonylta, Monnan ja Johannan loistava puhe ja Eveliina Ylösen muistotilaisuus alussa takasi sen, että tämän illan tulin muistamaan ikuisesti

Kiitos vielä Vaikuttajamedia upeista juhlista ja oikein paljon onnea vielä ekasta vuodesta ja menestystä tulevia vuosia varten!

Juhlahumun jälkeen on hyvä palata arkeen ja ottaa tämä kiireinen, mutta ihana marraskuinen viikko halauksin vastaan. Toivotan siis kaikille ihanaa maanantaita, paljon halauksia ja muista tehdä asioita mistä nautit. Itse odotan jo perjantaita isosti, sillä pääsen pitkästä aikaa Nordikselle katsomaan IFK:n peliä upeessa seurassa!

 

0

Vastaa