Omanelämaän wonderwoman seikkailee, työmatka Saksassa takana.

Tämä oman elämän wonderwoman, otti viime keskiviikkona lentokoneen Frankfurtin kautta Stutgarttiin ja suuntasi kahden päivän työmatkalle pääkallo paikalle. Lennot meni mukavasti mennen tullen. Nappasin kerrankin lentokentän kirjakaupasta kirjan jonka lukemista en malttanut lopettaa. Yösyöttö, Eve Hietamies on saanut kirjan sellaiseen muotoon että hihittelyä oli pajon ja huomasin että kanssa matkustajat saattoivat pikkuisen ihmetellä, että mikähän kikatteleva tapaus hän on. Pääsin perille hieman myöhässä, jatko lentoa Frankfurtista jouduttiin odottelemaan jonkun aikaa. Minuutti aikataulullla kiskottiin keskiviikko ilta läpi, ja vaikka oli jo hieman unihiekkaa silmässä oli hienoa päättää ilta yhteiseen dinneriin ravintolassa joka oli rakennettu isojen hevostallien läheisyyteen. Ruoka oli hyvää, mutta hyvin tuhtia. Tarjolla oli jos jonkinlaista makaroonia ja joulukinkkua, joka Saksassa on perinteinen ruoka. Ihan törkeen upeita jälkiruokia ja muutenkin silleen kaikkea, että tiesi syöneensä. Mä en ole mikään maailman paras nukkuja hoteleissa, mutta kiitos ton kinkku illallisen ei ollut mitään ongelmaa vetää sikeitä aamuun asti.

Aina sattuu ja tapahtuu, nyt kävi näin, Heluna hoitaa. Niin päätin torstai aamun kunniaksi tulla ulos huoneesta niin että, koko kerros tietää. Katsokaas, täällä kun kierrät oven kerran lukkoon ja kierrät uudestaan ni se menee extra lukkoon. Ja sitten kun aamulla koitat lähtee innokkaana aamupalalle. Ni, kas sä et pääsekkään sieltä niin vaan ulos. Joo, parhaimmat naurut tuli kun vihdoin pääsin ulos. Tanskan Kolleega naureskeli siinä ulkopuolella vedet silmissä. Ja totesi, että on ehkä parempi että hän on joka kerta siinä kikattelemassa kun mä koitan tulla ovesta ulos. Hyvin opettavainen ja hyödyllinen reissu, koska pääsin tututumaan moniin uusiin kolleegoihin ympäri maailmaa ja opin paljon uutta. Aikataulu oli tiukka, mutta jokainen workshop ja palaveri oli hyvin hyödyllinen. Aamulla kun aloittaa 8 ja suuntaa siitä suoraan illalliselle niin ei tarvinnut paljoa nukkumattia kutsua. Tosta ruuasta on pakko mainita se, että Saksassa taidetaan tykätä paneeroimisesta ja makaroonista työpaikka ruokaloissa. Sillä jos illalliset oli tuhteja, niin multa lähti melkein taju lounailla. Okei, olen ehkä tottunut syömään lounas aikaan hieman kevyemmän setin, salaattia tms.  Nyt kuitenkin tarjolla oli paljon erilaisia paneerattuja leikkeleitä ja makaroonia kermassa. Mun suonet huusi  hoosiannaa. Pakko tunnustaa, että heti lounaan jälkeen en ollut ihan tehokkaimmillani. Työmatkat on hyödyllisiä, mutta on ne myös  raskaita. Nukut miten nukut, ja koko ajan on oltava skarppina. Koska tiedon määrä mitä siellä tulee on otettava vastaan. Syöt silleen silloin kun on mahdollista, syöt kiireellä ja sellasta mihin et ehkä ole tottunut. Ja mites, sitten toi liikunta? Aikataulut ja päivät kun täytetty niin, että aikaa ei ole lähteä salille. No hätä keinot keksii, hyötyliikunta.. Käytin aina rappusia ja aamulla ennen aamupalaa päätin ratkaista tän homman niin että, vedän nimijumpan ja sit 50 vatsaa.  Toimi, ja sain sellasen hyvän draivin päivään.

Miten sä yhdistät työmatkan jossa minuutti aikataulun ja treenamisen?

Mun nimi jumppa, on tollainen:

N: 20 kyykkyä,O: 15 punnerrusta, O: 15 punnerrusta, R: 20 istumaannousua, A: 15 punnerrusta

Löysin ton Idealistan sivuilta, käy tsekkaamassa omasi alla olevasta linkistä. Suosittelen myös kokeilemaan yhdistettyjä nimijumppia esimerkiksi niin, että otat jonkun itsellesi tärkeän nimen ja väännät oman ja hänen jumpan peräkanaan. Mitä enemmän kirjaimia sitä kivempaa. Saa kunnon HiiT treenit ja hien päälle.

Tänään paluu arkeen. Meinaan täyttää viikonlopun urheilulla eri muodoissa.. Kunnon treenit tänään ja huomenna. Venyttelyä ja rullailua. Sillee hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. Illalla meinaan istua sohvalla, kuin tatti. Otan etäsupportuksena punasten pelin Tapparaa vastaan. Veikkaan, että tulossa on tiukka ja loistava jääkiekko peli. Toi matsi ei jätä ketään kylmäksi ja voittaja tulee olemaan tyytyväinen. Tärkeintä, ei ole voitto vaan hyvä peli. Mun päässä kuuluu kikatusta, sillä joo kyl se voitto saa jäädä punaisille. Hih hih.

Ihanaa viikonloppua kaikille. Nauttikaa ulkoilusta ja marraskuun vikasta viikonlopusta.

0

Vastaa