Olenko solmussa?

Ennen saatoin kirjoittaa kolmekin postausta per viikko, nyt hyvä jos saan yhden aikaiseksi! Aiheita ja kirjoitus intoa olisi kyllä, mutta rehellisesti sanottuna nyt on elämässä sellainen tilanne, että joudun karsimaan osan asioista pois!

Tahdonkin olla siis rehellinen kaikille lukijoille!

En ole lopettamassa blogiani, mutta oman rauhoittumisen kannalta olen tehnyt päätöksen että tällä hetkellä en kirjoita kuin silloin kun on oikeesti joku super tärkeä juttu mistä haluan keskustella!

Tilanne on ollut viimeiset 5 viikkoa tälläinen ja tulee jatkumaan pitkälle kesää! Elämässä kun ei koskaan tiedä mitä se eteen tuo, itselläni päivätöissä se tarkoitti erään kollegan pidempää sairauslomaa jolloin työt siirtyivät minulle ja ystävälleni konttorilla! Päivä muodostuivat alkuun hyvinkin pitkiksi ennen kuin sen rytmin löysi! Myös tällöin tein päätöksen, että minun on nyt osattava vetää pillillä peli poikki ja jättää muu tohina pieneksi, jotta palaudun päivistä ja en itse pala loppuun!

Täällä siis ollaan, mutta ei niin useasti!

Isoin kiitos menee maailman ihanimmalle ystävälle kenen kanssa saan tehdä töitä, hänen avullaan härkä kuukaudet menee omalla painolla eteenpäin!

AURINKOISTA TOUKOKUUN ALKUA!

4

Vastaa