Nuku hyvin

Kauniita unia ja nuku hyvin on yleisimmät toivotukset ennen kuin simahdetaan unien valtakuntaan.

Näetkö sä paljon unia? Muistatko niitä? Näetkö toistuvasti samoja unia? Ja mitä ne tarkoittaa?

Itse oon aina nähnyt paljon unia, puhun unissani ja saatan olla yöllä hyvinkin levoton. Joo taistelen aika usein tyynyjen ja peittojen kanssa. Kyllä, olen niiden kanssa solmussa ja useasti saatan löytää itseni pussilakanan sisästä. Mikä sitten johtaa siihen, että jotkut meistä näkee enemmän unia kuin toiset. Tai mitäs jos se meneekin niin, että jokainen meistä näkee unia? Mutta toiset meistä muistaa ne paremmin? Otan aika paljon uniin vaikutteita siitä, mitä oon nähnyt, kuullut päivän aikana. Välillä ne ei ees liity muhun millään tavalla, mutta saatan unissa käydä niitä läpi. Yleisimmin näen hyviä unia, unia joista ei silleen haluisi herätä. Tai jos heräät, niin oot hetken silleen hukassa, että miten en ookkaan siellä rannalla. 😀 Suosikki uneksi on selkeesti muodostunut uni, jossa oon jossain aivan jäätävän kauniilla rannalla parhaassa seurassa. Aurinko paistaa ja on lämmintä, voi mennä uimaan ja ottaa arskaa. Kaipaan siis selkeesti aika paljon kesää ja lämpöä, koska haaveilen siitä useasti.

Myös ikuinen lapsi ku oon, niin unet jossa mulla on, lentotaito on aika yleisiä. Ei oo nimittäin yks, eikä kaks kerta, että oon nähnyt unta siitä, että auto menee rikki ja lähen hakemaan lentämällä bensaa!! YEP!! Kuulostaa varmaan todella fiksulta!!

Koomisia unia on ehdottomasti ne, missä hävittää vaatteensa jonnekin. Ja on menossa jonnekin tärkeään paikkaan. Oon ollut niin hakaniemen torilla alasti kuin eduskunta talon portailla. Myös ne unet missä voi ottaa kontaktia toiseen puheella on parhaita. Ite pälpätän välillä hyvinkin paljon ja nauran aika paljon kanssa. Oon herännyt omaan kikatukseen silleen miljoona kertaa. Mut parhaimpia on kyl se jos pääsee sillee todistamaan tollasta, mulle on kerrottu laukkakisoista ja siitä kuinka taitava Markkanen on. Ja kun on, esittänyt jatko kysymyksen siihenkin on pystytty vastaamaan!! Unet ja se, että niihin pystyy eläytymään, on niin upee juttu. Toki niin paljon kuin on hyviä unia, tulee välillä ne pahat unetkin vastaan. Veikkaan, että meillä jokaisella on, pari sellasta painajaista jotka toistuu aina silloin tällöin. Mulla on yks, joka tulee väliajoin esille ja se menee aina samalla kaavalla. Oon hävittänyt mun muksut jonnekin ja koitan löytää niitä korkeasta rakennuksesta. Sinne pääsee ainoastaan rullaportaita ja ne kestää ja kestää. Kohta huomaan perässäni hupullisen hahmon joka jahtaa miekka kädessä. Greisi uni, josta herään aina hiessä.

Jollain meistä saattaa olla taito nähdä enne unia. Omissa unissa oon pari kertaa nähnyt sen, että joku tietty ystävä on odottanut vauvaa. Hän ei todellisuudessa sitten vauvaa odottanut, mutta hänen siskonsa kylläkin. Saksan futiksen maailmanmestaruudesta näin unta viime kisojen aika, mut ei sitä mikskään enne uneksi voi sanoa. Unien ja niissä olevien merkkien tutkiminen on siistiä. Uskooko niihin, se on jokaisen oma asia!

Luin tossa taannoin linkin takana olevan jutun unista ja miten ne voi auttaa nukkumaan paremmin.

Koska tykkään miettiä mitä oon nähnyt viime yönä niin kohta 23. oli ehdoton ykkönen..Ei muuta kuin mausteista safkaa syömään tänä iltana, koska viime yön unta en muista. Tai ehkä vaan nukuin niin hyvin loisto päivän, hyvän ulkoilun jälkeen, ettei unet ehtinyt sinne tulla.

Ma toivotan sulle oikein upeeta vappu päivää ja kuiskaan sun korvaa, että oot just niin upee kun haluat olla!

-Sååt ihana <3-

 

 

 

2

Vastaa