Note to myself

Onko sulla ollut aamuja/päiviä jolloin tulee kirjoitettua monia NOTE TO MYSELF muistutuksia itselle?

Mulla oli eilen sellainen päivä, tai oikeastaan se oli tasan yks juttu mistä kirjoitin itselleni muistutuksen.

ÄLÄ VALITSE VAATTEITA PIMEÄSSÄ!!

Ai, miksikö? Noh, lyhykäisyydessään olin päättänyt jo illalla, että vedän pitkästä aikaa nudet freddyt jalkaan. Nudet freddyt vaatii myös ale nudet alkkarit, koska ne ei anna anteeks hirveesti mitään. Kun sitten kiireessä ja pimeässä metskaat itsellesi alkkarit. Ei siinä ensimmäisenä enää olekkaan mielessä se, että housujen läpi voikin lukea wonderwoman sarjakuvaa.. Muistat tämän asian saman tien, kun oot kaupassa ja tunnet katseen tarakassa. Eipä siinä, ei mun maailma ole niin pieni, että oisin tosta jotenkin ottanut itseeni. Tulipahan otettua aamun naurut siinä kaupan ulkopuolella kun tajusin, miten tää homma meni!

Tohon pimeässä vaatteiden valitsemiseen/ pukemiseen mun täytyy kyl oikeesti ruveta ehkä panostamaan enemmän. Oon sen kanssa aika taitava, ei ole nimittäin yksi eikä kaksi kertaa, että oon huomannut töissä paitani saumojen olevan kivasti ulkopuolella. Tai, että jalassa on eri pari sukat tms. Nyt varmaan ihmettelet, että hyvää päivää miten toi nainen pukee itsensä..eikö se katso peiliin ennen kuin se lähtee töihin? Kyllä se katsoo. Jos luit mun viimeisen kesäaika blogin niin tiedät, että mä harrastan niitä välikuolemia aamulla. Välikuolema tehdään siinä vaiheessa, kun ollaan puettu melkein kaikki ja meikattu. Sen jälkeen sammutan valot uudestaan (koska koitan välttää herra edareiden herättämistä siihen aikaan, kun oon pystyssä) ja meen sohvalle hetkeks koomailemaan. YEP, ja sitten vedetään kiireellä paita/mekko päälle ja duuniin ilman, että valot käy enää päällä. Urpoa, ai nou mutta silleen mä oon aamut vetänyt jo monta vuotta. Enkä usko, että toi tosta mikskään muuttuu, vaikka kuinka yritän. Ainoa mitä lupaan nyt kyllä itelleni laittaa kaaliin, että kun valitset edellisenä iltana ne kledjut ni katso hyvä Noora, että ne on oikein päin ja mieti nyt vielä kaksi kertaa minkä värisiä alusvaatteita suunnitellut seuraavalle päivälle. Nää on asioita jotka saattaisi aiheuttaa monille harmaita hiuksia. Miten joku voi säätää tolleen ja jatkaa kuitenkin ilman mielenpahoittamista eteenpäin. Ei mun päivä mennyt pilalle siitä kun tajusin, että mun alkkarit hohkaa läpi. Päinvastoin mua kikatutti enemmän se, ja toivottavasti herra työmies sai myös hyvät naurut ja tartutettua sitä nauru energiaa muillekin ja otettua siitä hyvän tiistai buugin.

Tästä pääseekin hyvin aasin sillalla sanaan ITSETUNTO.

Meitä on moneen junaan ja laivaan. Se, että mä voin kikatella tällaisille jutuille ei tarkoita, että myös sun pitäisi pystyä niin tekemään. Herkkyydet itsetunnossa ja siinä miten niitä käsitellään, on jokaisen ihmisen oma juttu. Uskon vahvasti siihen, että jokainen ihminen omaa piirteen itsevarmuus. Mutta kuinka varma, se on asia erikseen. Miten sitä osaa käsitellä ja miten sen kanssa elää, miten sitä kehittää? Omasta kohdastani voin sanoa sen, että kun tajusin asian nimeltä hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet. Ei sellaisena, kuin muut haluavat tai olettavat sun olevan. Löysin sen balanssin ja kun löysin sen. Tiesin, että pystyn mihin vaan. Tätä oon koittanut opettaa edareille ja teinille. Se, että sä oot tyytyväinen itseesi:SE RIITTÄÄ!! Unohdetaan se toisten epäaito miellyttäminen ja ollaan aitoja omia itsejämme, pikkuvirheiden kanssa . Kikatellaan sille, että sun tarakasta paljastuu Wonderwoman sarjis. Hymyillään sille, että; ”hei vitsit tästä tulee hyvä päivä sain ehkä jollekin toiselle aamun naurut ja se saattoi pelastaa sen päivä.”

 

Elämä on tässä ja nyt. Anna mennä täysillä jokainen päivä omana aitona itsenäsi. Hessuhopo asenne on loistava ja suosittelen jokaista kokeilemaan sitä.

-Aurinkoa sun keskiviikkoon ja iso rutistus-

 

2

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa