Nollaus

Aurinko hivelee ruskettunutta hipiää, paarmat taistelevat siitä kuka saa haukata tätä Helsingin lihaa. Huidon ja isku osuu paarma ykköstä vieden myös maahan paarma kakkosen. Ei huono sihti todellakaan. Mökki loma is here. Taistelu kaikkien pörräävien ilma kiitureidein kanssa on alkanut. Luvassa tämän aktiviteetin lisäksi olis testata kaikki vesilelut mitä ikinä voikaan haalia. Tarkoituksena siis kikkailla ihan huolella, parasta aikaa allekirjoittaneelle. Ikuisen lapsen kaikki solut ja huokoset huutaa heti aamusta järveen uimapatjojen ja renkaiden kanssa.

Mikä siinä sitten on, että osa katsoo kieroon sitä piirrettä?

Eihän se ole keneltäkään pois jos pomppii altaisiin pommilla, riehuu vesipistoolien kanssa rannalla. Juoksee karkuun tuhansia ja tuhansia vesi-ilmapalloja, väistelen niitä pöytien alle tai kiiveten riippukeinuun piiloon hyökäten sieltä taka vasemmalle. Juosta crocsit jalassa niin, että toinen jää matkalle. Love it every second.

Mun loman tarkoitus on aina ollut se, että unohtaa Office elämän. Tää on keino millä todellakin unohdan sen kaiken kiireen ja aikataulut. Tapa jossa nollaan kevään kiireet ja kerään voimat syksyn ja talven varalle. Kerätä aurinko energiat ja d-vitamiini buustit täyteen. Me and my beibiis kikkailuhetki saaressa, jossa kikatus raikaa varmaan Savonlinnaan asti.

Herran kukkaroksikin sanottu punainen mummon mökki halaa vastaanottavaisesti ja tarjoaa yösijan ja chillailu hetken kaiken tämän vesi huuman seassa. Paikka on kaukana kaikesta helppoudesta, mutta niin vaan tällainen paljas jalkainen stadin chiksikin pärjää täällä. Ei sähköjä, ei juoksevaa vettä. Vessasta puhumattakaan..pihan perällä komeilee ulkohuussi. Kaivosta juomavedet, järvestä saunavedet, leivinuunilla lämpö tupaan. Silti diggaan isosti sillä täällä mun jokainen kehonosa on todellakin lomalla.

Onko sulla sellainen paikka missä voit sillee siirtää sivuun kaikki työ jutut kokonaan pois mielestä?

Sen ei tarvii olla mikään suuri ja mahtava paikka. Riittää et sulla on siellä hyvä ja rento olla. Saat ajatukset rentoutuu ja hymyn huulille. Toinen mesta mikä mulle tuo näitä samoi fiiliksiä on sali, hyvä treeni loisto seurassa. Sitä ei voita mikään, hymyilyttää hyvin paljon ku miettii sille kuin helpolla saa hyvän fiiliksen itselleen. Oikee seura ja yks hymy ni voila, johan raskas duuni päivä poissa mielessä. Iso kiitos mun hikoilu taisteluparille, ilman sua moni työkriisi ois saattanut päästä ihon alle ja pahasti. <3 

Elämästä pitää mun mielestä sillee nauttia jokaisesta päivästä ja hetkestä täysillä. Sen vuoksi suon itselleni nyt ja ikuisesti sen, että lapsenmielisyyttäni en kadota!!

 

Isoo maanantai halausta sulle, jos palasit töihin ni sä vedät niin hyvin siel. Jos taas nautit lomasta ni vedä speedot korviin ja hyppää pommilla veteen tai koklaa yhdellä jalalla seisomista kumiveneessä..on muuten pirun vaikeeta. Mä lähen vetää nyt lörtsy överit Savonlinnan torille 😀

Nauti elämästä ja hymyile, oot tärkee <3

1

Vastaa