Nilkat paljaana

Mikä tää muoti nilkat paljaana on nuorilla? Oon koittanut saada selvyyttä mun teiniltä, että mikä juttu tää oikein on? Hän ei ole koskaan antanut sellaista vastausta, että olisin saanut langan päästä kiinni. Joo kyllä mä tiedän, että silloin kun itsekin olin nuori ei kaikki muoti ilmiöt ollut ihan järkeviä joten ymmärrän kyllä, että pitää kokeilla ja näyttää hyvältä. Mulla on kyllä visusti nilkat piilossa. Koska ajatuskin siitä, että lunta menisi kengän sisään saa kylmät väristykset koko kropassa, yäääääääääk!!!

 

Mikä siitä tekee niin tyylikkään jutun, tai mikä sen homman nimi oikein on? Tajuut sä, jos tajuut niin kerro ihmeessä?

Mun teini on aika nätisti tän homman kanssa mennyt. Mutta on niitäkin päiviä ollut, jolloin mulla on ollut jo valmiiksi kylmä hänen puolestaan. Ymmärrän mun omaa äitiäni koko ajan paremmin, ne pyynnöt; laita jooko pipo päähän ja pusero housujen sisään. Ne sivuutettiin kokonaan, koska haluttiin näyttää hyvältä. Oliko siinä mitään järkeä, että otsa oli jäässä kun kukaan muukaan ei käyttänyt pipoa? EI OLLUT!! Jos aivot pystyi silleen jäädyttää ni mä oon ne kyllä jäädyttänyt monesti. Nykyään ei tulisi mieleenkään vetää tuolla ilman pipoa tai just nää nilkat paljaana jos on kylmä. Ikä tekee tehtävänsä muoti ilmiöidenkin kanssa. Sitä ajattelee nykyään (niillä jäätyneillä aivoilla), että mikä on kannattavaa ja mikä ei. Kyllä mä katson jos on kylmä, että mulla on paita housun sisällä. Hanskat mukana ja muutenkin harrastan kunnolla kerrospukeutumista.

Tästä nilkat paljaana muoti ilmiöstä on uutisoitu aika paljonkin tänä talvena, eli en ole ainoa joka on kummastellut asiaa. Oon jutellut asiasta teinin kanssa, koska eihän toi kylmyys nyt hyväksi oo nilkoille. Pahimmillaan siitä kun voi muodostua jännetulehduksia joiden parantuminen ei olekaan sitten niin yksinkertainen juttu. Luin artikkelin pari viikkoa sitten, että pahimmillaan jännetulehdus ottaa parantuakseen kaksi vuotta. KAKSI VUOTTA, se on aika pitkä aika siitä pienestä huvista, että näyttää hyvältä. No, joo kyllä mä tiedän, että ei tollasilla kommenteilla saa teini ikäistä lopettamaan tän muodin ylistystä. Mä koitin lähestyä asiaa toisella tavalla 😀

Kysyin teiniltä, että tykkääkö hän sinisestä väristä niin kovin paljon?

Hän: En, miten niin?

Minä: No kohta sun on tykättävä, koska sulla on nilkat siniset.

Hän: Hiljaisuus..

Seuraava päivä; nilkat ei paljaana. Sitä seuraavana päivänä; nilkat paljaana! Miten meni silleen omasta mielestä, no ainakin yritin. Yritys kannatti koska hänellä on talvikengät nyt ainakin hetkellisesti jalassa.

Mitä mieltä oot, onko vanhemmilla oikeus päättää miten teini-ikäinen pukeutuu? Teini-ikähän on kuitenkin jossain määrin, oman minän etsimistä ja kokeilua. Vai pitäisikö tätä hommaa sitten kuitenkin tukea?

Mä oon sitä mieltä että tehdään diili, kevät vois tulla jo pian ja ensi talvena olla vaikka noi säärystimet muodissa. Mulle kun alkaa tää kylmyys ja talvi pikku hiljaa riittää joten todellakin toivon, että tänä vuonna kevät tulee ajoissa ja lämpimänä. Ei muuten haittaisi yhtään, että maaliskuussa olisi jo täysi kevät tohina päällä. Okei joo tiedän, että tolloin on varmasti vielä lunta ja pakkasta, mutta silti.

Mä veikkaan, että illalla mulla ei ainakaan tuu olemaan kylmä. Ja, että ilta tulee sisältämään monia nauru kohtauksia. Tarkoitus on harjoitella käsillä seisontaa, ja mulla on ramppikuume sitä kohtaan. Nii siis ei kai seinästä voi mennä läpi, mutta jos kuitenkin voi mennä? Mut katotaan miten mun käy, mulla on paras opettaja, iso kiitos ja halaus jo valmiiksi.

 

-Kikatuksen täyteistä päivää ja lämpimiä ajatuksia sulle <3-

 

 

 

 

 

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Annika Rintala

    Mun 7-VUOTIAS haluaisi kulkea nilkat paljaana. Ei sitä todellakaan saa tehdä, mutta lempparisukat on nilkkasukat. On saanut niitä käyttää, mutta vain jos laittaa lisäksi villasukat. Viimeksi eilen oli hyvä esimerkki… Koko päivän oli ollut jopa normaalit, pitkät sukat jalassa. Kun kuuli iltapäivällä, että mun isä tulee kylään, halusi vaihtaa kivemmat vaatteet ”vieraiden” takia. Ei aikaakaa, kun yläkerrasta ilmaantui alakertaan tuo 7-vuotias, jolla oli farkut käärittynä rullalle, nilkkasukat, toppi ja pitkä neuletakki. Siihen ei tokikaan puututtu, kun oltiin vaan sisällä. Lähinnä huvitti. 🙂 Mutta siis mäkään en tajua koko muoti-ilmiötä ja toinen mitä en tajua, että miksi näiden muoti-ilmiöiden pitää alkaa jo näin aikaisin?!!! 😀 En mä oo 7-vuotiaana kulkenut muoti-ilmiöiden mukaan. 😀

  2. Noora

    Loistava idea, koitan saada vinkattua noita villasukkia matkan ajaksi myös täälläpäin.❤️
    Ne voi hyvin riisua koulussa pois. Ilmeisesti tää muoti-ilmiöiden seuraaminen alkaa nuorempana. ? Hih, ihana hän ajatteli pistää parempaa Seppälää päälle kun vieraita tulee ❤️

Vastaa