Neljä työpäivää lomaan

Ei oikeasti enää montaa päivää, kun voi sanoa, että talvilomalle lompsis!

Ja tätä on odotettu, sen verta kovaa ja isolla syklillä menty syksy, talvi ja kevät! Vaikka siinäpä tuo hassuus ilmenee, se loman tarve ei ole iskenyt vielä kertaakaan niin vahvasti mitä se iski viime viikolla pitkän syksyn ja talven aikana. Ehkä ihmismieli vaan lataa itsensä niin, että silloin taotaan kun rauta on kuumaa ja kun loma aika alkaa häämöttää kroppa alkaa valmistaa itseään lomalle? Tiedä häntä!! Viikko 19 on talvilomani aika ja karkaan viettämään sen Rhodoksen aurinkoon. Sieluni ja mieleni huutaa jo aurinkoa joten tää on hyvä juttu!!

Tänä vuonna tää talviloma on jotenkin erilainen muutenkin, koska loman jälkeen avaan kirjassa sivun Omanelämänwonderwoman personal trainer palvelut aloittavat toimintansa.

Huppistaa, samalla jännittää niin pirusti mut samalla on sillee Wow tää on se juttu!! Aloitan tosiaan koutsaamaan oman duunin ohessa FIT- Haaga kuntosalilla muutamana päivänä viikossa ja tarkoitus olisi löytää sellanen kultainen keskitie yhdistää kaksi työtä, edareiden pelit ja treenit, teinin kanssa oleilu ja omat treenit ja normi arkinen! Kuulostaa korviin ehkä mahdottomalta, mut tiedän et se löytyy sieltä, koska kuuntelen mitä kroppa ja pää sanoo koko ajan!

Niin niiin fiiliksissä tästä, koska liikunnan ilon tartuttaminen ja siinä tukeminen on vaan niin upee juttu <3

Hymyilyttää isosti ja haluankin kiittää isosti teitä kaikkia, jotka ootte mua tukenut uskomaan itseen ja kuuntelemaan mitä sydän sanoo! Ootte rakkaita <3

Kirjoitin tauluun johon tulee mun kuva ja esittely teksti Haagan salille loppuun sanat; DREAM BIG, DO BIGGER!! Koska silleen se vaan menee! Uskalla unelmoida isosti, mutta uskalla tehdä niistä unelmista myös isosti totta!

Lähetän ison halauksen juuri sun aurinkoiseen lauantai aamuun, nauti keväisestä säästä ja anna hymyn näkyä!

OOT UPEE!! 

1

Vastaa