Nautiskelija

Meni monia vuosia ennen kuin oivalsin miksi ihmiset joivat kahvia. Mun mielestä kahvi oli pahaa enkä edes maidolla saanut sitä alas. Jään murtajana osoittautui kuitenkin työpaikan vaihdos tuossa 2012 jolloin yhtäkkiä olinkin konttori elämässä mukana. Kaikki muut kolleegat aloittivat aamunsa kahvikoneen äärellä joten päätin antaa mahdollisuuden. Te tiedätte miltä osan kahvikoneiden kahvi maistuu.. JEP kokemus jäi aika lyhyeen ja päätin, että edelleen vedän teetä. Eräänä aamuna kuitenkin nappasin kahvin ala-aulassa toimineesti Coffee Housesta ja se olikin sitten menoa se. Tuoksu oli mitä huumaavin ja makunystyrät huokasi syvään. Taaksepäin, kun katsoo tuo kokemus taisi murtaa jään isosti ja kahvikoneen kahvikin alkoi maistumaan.

Hyvä kahvi aamulla takaa kyllä päivälle sellaisen energia buustin! Ajan saatossa kahvitteluni on muuttunut ja huomasin hakevan koko ajan enemmän laadukasta kahvia, joka olisi myös vatsa ystävällinen ja helppo valmistaa, koska mulla ei ole aikaa sellaiseen hienosäätön!

Mä oon soturi ja tarviin kahvini heti 😀

Eräänä keväisenä aamuna eteeni pamautettiin työkaverini ansioista Suomalaisen Warrior Coffee paahtimon kuppillinen voikahvia ja se oli menoa sitten se! En oikeasti koskaan ikipäivänä olisi voinut uskoa, että joku kahvi voi viedä mukanaan niin isosti!

Rakastuin isosti ja palavasti!

Tuumasta toimeen ja tutkimaan mikä tämä Warrior Coffee oikein on!

Whaaaaat Suomalainen paahtimo….

Whaat melkein mun naapurissa Pitskussa….

Näillä sanoilla ja sillä innolla hyppäsin laadukkaiden kahvien makumatkaan jota jatkan edelleen. Mikään ei ole niin siistiä, kun kommertaa töihin istahtaa alas ja napata kuppi kahvia joka vie mukanaan maailman matkalle.

Monia monia suosikkeja löysin kokeilukertojen jälkeen ja en oikeesti voi sanoo mikä olis se paras sillä kaikki maut rokkaa!!

Uskon, että juuri sinä soturi siellä tämän kahvi kokemuksen jälkeen tiedät mistä yllä puhuin.

Suosittelen lämpimästä kokeilemaan, klikkaa tästä niin pääset aloittamaan matkasi maailmalle kahvien kanssa!

Nimi Warrior Coffee kertoo palavasta halusta sytyttää kaikissa meitä ympäröivissä ihmisissä positiivinen taistelija-asenne, sekä tietenkin omasta asenteestamme: vahvasta tahdosta luoda jotain uutta ja merkityksellistä. Kaikissa meissä asuu arjen soturi, olit sitten koti-isä, opiskelija, uraa luova alasi ammattilainen, urheilija tai oman tiesi kulkija. Haluamme tehdä päivästäsi hiukan – paremman kahvin voimi!

Tee kahvi hetkestäsi korvaamaton ja pysähdy hetkeksi !

 

 

1

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

 1. Hanna Ahola

  Pakko kyllä päästä maistamaan! Itsekin olen päässyt juuri kahvien ihmeelliseen maailmaan, ja vaikka pikakahvi onkin ykkösrakkauteni, voisi tämä maistua!! 😉

  1. nooralofgren

   Suosittelen lämpimästi, nää kahvit vie isosti mukanaan <3

  2. nooralofgren

   Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan etenkin heidän Voikahveja ❤️

Vastaa