Nallen pentu on romuinen

Niin siinä sitten kävi, että mun pienin edari kohtasi voittajan. Eilen illalla hänellä oli hieman lämpöä joten jäi kotiin tänään lepäämään. Mä roijasin itseni aamulla konttorille hakemaan koneen ja kiiruhdin hänen seurakseen. Sillä vaikka hän on 11-vuotias on hän silti vielä pieni. Ja silloin kun mun edarit tai teini on pipejä, niin silloin tykkään olla siinä lähellä. Jos he vaikka jotain tarvitsevat. Kun sitten tulin kotiin, niin vastassa oli iloinen edari jonka ääni oli kadonnut. Kuumetta ei ollut, mutta äänettömyyttä oli havaittavissa. Ei siinä muuta, kuin ”Nooran kurkkukipuohiresepti” esiin ja se ääntä kohden. Suunnitelmani oli saada hänet lepäämään, mutta hänellä oli aivan eri visiot tähän hommaan. Työn teon ohessa mä sitten oon viihdyttänyt häntä. Kerron siitä kohta, mutta ensin avaan hieman tätä ”Nooran kurkkukipuohireseptiä” sillä se toimii..ainakin mulla.

  • Purista kuumaan veteen limen mehua ja sekoita
  • Lisää runsaasti inkivääriä ja hieman hunajaa

Mä diggaan tosta mutta se ei ollut ehkä tuollaiselle esiteinille maailman suosituin makuelämys, sain hänet maaniteltua juomaan sen. Onko sulla jotain vinkkejä tai reseptejä mitkä voisi toimia/olla paremman makuisia tollasen edarin suuhun, jolla voisi helpottaa kurkkukipua ja saada äänen takaisin piakkoin?

Miten sitten ei kuumeessa olevaa 11-vuotiasta edaria vihdytetään?

Noooo, ajattelin et voitais katsoa joku filmi yhdessä. Juu, ei sopinut sillä hän halusi pelata shakkia. Aivan ja voin ihan tunnustaa näin suoraan, että se ei todellakaan ole mun vahvin osa-alue. Mä tykkään todella paljon hevosista ja kuningattaresta ja ois tosi siistiä et ne vois tehdä paljon enemmän sielä jo heti. Jotenkin toi shakki kuitenkin kiinnostaa aika paljon. Olen nimittäin huomannut että, tykkään haastaa aivotyöskentelyä koko ajan enemmän ja enemmän. Pikku edari on hyvin suloinen, koska vaikka tietää että , tulee voittamaan mut kuusi nolla. Ja, että ei ehkä saa musta sitä haastetta mitä toivoisi. Niin hän kuitenkin aina pyytää mua pelaamaan hänen kanssaan. Se on aika kikattelua , haaveilua mun puolelta ja sisältää paljon kysymyksiä;miksi teit noin, miksi et tehnyt niin ja mitä sä nyt teet.

Hih, jonain päivänä yllätän hänet ja näytän et oon oppinut pelaamaan shakkia. Onnea vaan shakkikoutsille 😉 Haastetta riittää, mutta lupaan kuunnella ja olla hyvä oppilas.

Tänään on vuoden lyhyin päivä. Se tarkoittaa siis sitä, että huomisesta alkaen päivä alkaa pidetä ja valon määrä lisääntyä. Sille voisi tuulettaa ihan kunnolla, koska myönnän ettämä kaipaan valoa ja aurinkoa hyvin paljon. Tästä energiapiikin saaneena päätin, että aloitan valmistautumisen ensi vuoden golf kauteen tammikuussa kunnolla. Ilmoitin itseni Jenni Kousan, vetämään Simulaattoriharjoitteluun Gumböle Golf:iin. Joka toinen keskiviikko ja sinne maaliskuulle asti mennään harjoittelemaan swingiä. On nimittäin pitkään aikaan eka talvi, kun mulla on ikävä mun golf mailoja. Taisin tykästyä viime kesänä aika paljon golfiin. Oli hyvin upeita kierroksia ja harkoituksia rangella. Niitä on silleen kiva muistella tässä ennen kuin pääsee taas ulkoiluttamaan mailoja. Nyt vaan kunnon treenit tähän alle, niin ensi kesänä voi sitten ihan huolella painaa kentillä. Kerron sitten tarkemmin kuinka toi treenaaminen sujuu.

Aurinkoa ja tsemppiä sun päivään, hymyile ja iske silmää itsellesi.

Kaipaan mun golfpirkkorusketustusta 🙂

0

Vastaa