Mut on huputettu

Tänä kesänä ei hirveästi nautitakkaan kolmen parvekkeen ominaisuuksista!!

Tänä kesänä selviydytään ajasta jolloin ainoa tuulen vire mitä saat asuntoon on kaappien availu ja sulkeminen. Ja kyllä tein niin sunnuntaina, kun erehdyin laittamaan uunin ja levyn yhtäaikaa päälle ja keittiöstä tuli sauna!!

Alkoi nimittäin kolme viikkoa sitten julkisivuremontti, jossa uusitaan parvekkeet hiekkapuhallus menetelmällä eli koko talo laitetaan nukkumaan hupun alle. Tarkoittanee lyhykäisesti sitä, että eipä hirveesti tarvitse miettiä parvekkeen oven tai ikkunoiden avaamista. Tuuletusvimmaisena ja raikkaan asuin ympäristön fanittajana tää on mulle kuin murha. Missä on pienet tuulen vireydet ja missä on ihanat aamu ja ilta auringot parvekkeella.. No ne on nyt tänä kesänä omalla kohdallani ulkona, eli jos sellaista haluan niin se on mentävä suoraan pihalle hillumaan. Se on vaan asennoiduttava tähän nyt näin ja elettävä sen kanssa. Juu ei todellakaan mikään suuri ongelma, mutta voin kertoa, että kun asunto on muutenkin kuuma ja kun sinne saapuu vieraita niin teki mieli jakaa viilennys suihku lappuja kaikille!

Päästiin testaamaan tämä sunnuntaina, kun juhlittiin vanhemman edarin synttäri kahveja. Ensimmäiset sanat ovella oli, että kannattaa sitten ihan vaan ottaa t-paita esiin tervetuloa saunaan!

Juhlat meni kuitenkin hyvin kivuttomasti ja kaappien ovien toimiessa tuuletus apuna. Iloisia, mutta ehkä aavistuksen hikisiä kasvoja oli maistelemassa omin pikku kätösin valmistamia herkkuja. Nämä herkut oli valmistettu oikeasti tunteella ja isolla sydämellä, koska oli veen kuuma 😀 😀

Kiitän luojaani, että tämä koko remontti on ohi vanhemman herran rippi juhliin mennessä, koska muuten kutsuissa lukisi pukukoodin kohdalla uimapuku!!

Remontti itsessään alkoi ryminällä ja tämä lause menee ihan oikeasti näin.. Sillä torstaina, kun oli telineiden toimitus homma ei mennyt aivan niin kuin oli ehkä tarkoitus. Tai mistä mä tiedän oliko telinerekan kuljettajalle annettu kuljetuksen lisäksi ohje: RIKO PORTAAT!!

Eipä siinä, meikäläinen sitten kilttinä tyttönä siivosi betoni lohkareita pitkin pihaa ja saatoin muutaman kirosanan päästää siinä samalla!

Saa nähdä mitä kaikkea, tämä ihanuus tuokaan tullessaan. Asenne ratkaisee ja näillä mennään nyt hetkellisesti. Onpahan pirun kauniit parvekkeet sitten rippijuhlissa jos ei muuta! Huumorilla mennään ja jos Haagan suunnalla pyörit ja näet jonkun istuvan pihalla aikasin aamulla kahvilla ni se on vaan minä joka tuulettaa itseään 🙂

Super upeeta alkanutta viikkoa kaikille, nautitaan kesän saapumisesta isosti <3

2

Vastaa

Close Menu