Munuaistulehdus Monalisa Von Helvetica

Rakas munuaistulehdus Monalisa Von Helvetica!

Sinä jos mikä osasit kyllä pysäyttää ja isosti!

Sinä jos mikä sait kyllä tuntemaan kuinka heiveröisiä me ihmiset vakavassa tulehdustilassa olemmekaan!

Sinä jos mikä opetit suuresti kuuntelemaan kehoa ja ennen kaikkea antamaan sille aikaa toipua!

Elettiin viime viikon tiistaita, kun nostit ensimmäisen kerran kunnolla päätäsi! Tunsin ala-selässäni paineen tunnetta, mutta en todellakaan osannut yhdistää sitä munuaisiin vaan enempi käänsin sen lihasjumiin!

Venyttelin, rullasin, laitoin kylmä/kuuma hoitoa ja makasin S-kirjaimena! Tämä oli ainoa oire, ei kuumetta tai muuten heikkoutta!

Jatkoin töitä normaalisti ja treenasinkin koska liikunta helpotti oloa hetkellisesti, kunnes sitten keskiviikko torstai välisenä yönä kohtasin voittajan! Kipu valtasi koko kehon, tuskan hiki kasvoilla ja kokonais valtainen heikotus päällä varasin ajan Töölön Mehiläiseen!

Odotus tilassa istuessani ajattelin ensimäistä kertaa, että nyt ei kaikki ole kunnossa! Tunsin vasemmassa munuaisessa kunnon säteilyä joka viilsi koko vatsan mittaisesti!

Lääkäri kutsui huoneeseen ja kysyi, että mikä meno! Vastasin, et ei ihan paras et sattuu muuten aika paljon nyt! Hän pyysin minut tutkimus pöydälle painoi vatsaani, vasempaa kylkeäni kerran ja siltä kiljaisulta lähetti kiireellisesti verikokeisiin! Tilanne oli sen verta päällä jäin siis odottamaan tuloksia suoraan vastaanotolle!

Tulokset kertoi mitä hän uumoili munuaistulehdus oli ottanut haltuunsa vasemman munuaiseni! Sain hevoskuurin antibiottia ja seuraavalle päivälle vatsan ultra-ääneen vielä ajan!

Monaliisa Von Helvetica oli päättänyt järjestää bileet munuaisessani ja ultra-äänessä näkyi rakkulamaista bileväkeä enemmänkin! Tämä aiheutti huolta niin minussa kuin lääkärissä sillä kaksi munuaista olisi kuitenkin kiva pitää terveenä! Ei muuta kuin verikokeisiin uudestaan kurkkaamaan ettei kreatiini ole noussut!

Lääkärin soittoa odotellassa huomasin ketterästi pikku hiljaa oppivani verikokeiden tuloksista koko ajan lisää ja lisää! Tulehdusarvot olivat torstaina olleet sen 163 ja nyt sunnuntaina päästiin 180 että kyllä siinä pieni hiki tuli, koska kuumehan tottakai nousi myös mukavasti uudeksi oireeksi tässä vaiheessa! Lääkäri soitti ja antoin kuitenkin tiedon mitä olin jo muutamalta ihanalta ystävältäni saanut! Todennäköisesti tuo torstain tulehdusarvo laahaasi ja näin ollen sunnuntain arvo oli jo lasku suunnassa! Maanantaina mentiin kuitenkin verikokeisiin heti aamusta varmistaakseen tämän!

Viikko alkoi siis verikokeella ja tulosten odottamisella! Tulokset saapui ja ne näytti valoa tunnelin päässä tulehdus arvot olivat enää 144 joten lepo ja antibiotti teki työtään!

Pikku hiljaa parempaan suuntaan mennään ja katse tulevaan on asetettu! Huomenna suuntaan jälleen verikokeisiin ja kun antibiotti kuuri on ohi kurkataan munuainen ultralla onko hän päässyy irti huumaavan Monalisa Von Helvetican otteesta!

Minä kiitän isosti terveydenhuoltoa ja sitä, että sain avun nopeasti!

Minä kiitän isosti niitä ihmisiä, jotka antoivat voimaa ja tsemppasivat tässä tilanteessa! Se oli aitoa välittämistä ja sain voimaa siitä!

Kiitän myös Monalisa Von Helveticaa, joka avasi silmäni sille että terveys on aina tärkein rikkaus!

 

2

Vastaa