Muista rentous

Vihdoin sunnuntaina koitti aamulla hetki, jota olin odottanut kauan. Oli nimittäin aika kaivaa mailat bägistä ja kilauttaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella raikkaassa ulkoilmassa draiverilla palloa!

Jumankeuda, että olinkin odottanut tätä! Homma on edennyt siihen, että jokainen talvi nyt muutaman vuoden sisään on tuntunut pidemmältä ja pidemmältä sillä Golf on vienyt mun sydämen ja isosti!

Aurinkoinen pääsiäis sunnuntai oli juuri oikea aika avata kausi! Paikaksi valikoitui Vihti Golf, koska oma kenttä Gumbölessä nukkui vielä talviunta. Ilmassa oli pieniä perhosia ja isoa hymyä, kun saavuttiin kellon ollessa 8:15 tiiauspaikkalle. Onnea kierrokseen ja Let’s menoks!

Ilma oli enemmän kuin loistava. Aamuinen kylmyys muutti koko ajan väylä väylältä enemmän olomuotoa lämpöisempi ja välillä teki mieli napata jopa t-paitaisille, onneks järki vielä toimi, koska ei ihan vielä!

Golf muodin oon vienyt omalla tyylillä rennoksi.. Eilen päällä Yveten Monna Pursiaisen suunnittelema OLE ROHKEASTI SINÄ paita, joka todennäiköisesti auttoi myös haastamaan mun pahimman vihollisen golfissa eli chippauksen!

Viime kausilla, mulle sana CHIPPAUS on aiheuttanut hikikarpaloita ja käsien hikoilua. Pallot on lennellyt minne sun sattuu ja epätoivo on ollut lähellä!! Nyt ollaan kyllä löytämässä jotain uskomatonta luottoa siihen lyöntiin! Kiitos menee kyllä määrätietoisella tyylillä opettaneelle  golf koutsille, joka sai mut ymmärtämään lyönnin yskän! 9,2 km bägi selässä kävelyä takasi liikuntaa koko päivän edestä!!

Kierros jätti paljon hyvää hyrinää päälle ja malttamattomana odotan niitä lämpimiä kesäpäiviä kentällä! Tää on upee laji, joka tarjoaa jokaisella kerralla jotain uutta!

Halaus pääsiäismaanantaihin, nää pyhät on tehnyt hyvää ja akut on ladattu tähän viikkoon! Luvassa vaikka mitä ja kaikkea uutta 😀

Oot tärkee, nauti jokaisesta hetkestä täysillä!

1

Vastaa