Miten täyttää tulevan viikon energiavarastot

Viikonloput on niille ihmisille jotka työskentelevät ma-pe, aikaa jolloin ladataan akkuja tulevaa viikkoa varten. Palaudutaan edellis viikon härdelleistä, ollaan vaan ja nautitaan hyvästä buugista. Miten sen palauttelun ja uuden latautumisen suorittaa on meillä jokaisella oma tyylinsä siihen. Itse nautin hyvin paljon urheilun parissa nollauksesta, edareiden ja teinin kanssa kikkailusta, olemalla paljon ulkona ja viettämällä aikaa yhdessä ihmisten kanssa, jotka saa mut hymyilemään. Nukkumisesta en voi sanoa omalla kohdallani, että lause: nukun viikonloppuna pitkään, pitäisi paikkansa. Koska omaan tämän mummorytmin edelleenkin. Launtaina ylhäällä 5.30 ja sunnuntaina ylhäällä 8.00. Sinänsä se ei haittaa, että heräilen aikaseen. Ehdinpähän puuhailla paljon asioita päivän aikana. Kompensoituu kuitenkin sitten niin, että tipahdan illalla ysin pintaan 😀 Ja joo mainittakoon se, että oon todella tehokas jos sen vaatii ottamaan päikkäreitä nykyään.

Miten sä nukut? Onko sulla joku rytmi jossa vedät viikonlopuista/vapaapäivistä huolimatta?
Lepo, ravinto, hyvä seura ja fiilis, siitä on energioiden lataus weekendit rakennettu.

Eilen huomasin lauseen: aurinkoinen ulkoilu sää, saa ihmiset hymyilemään!

Skippasin eilen salin kokonaan, ja vaihdoin sen lenkkiin Keskuspuistossa. Aurinko helli ja syksyn lämmin henkäys tuntui kasvoilla, kun otin ensi askeleet ulkoilmassa. Olinko sittenkin tunkenut päälle liikaa vaatetta, koska jo muutamien ensi metrien jälkeen tunsin hiki karpaloiden nousevan iholle. Päässä iski kuitenkin mamman opettama metodi, nämä on niitä petollisia kelejä jolloin voi tulla kipeäksi jos kirmaa liian ohkasissa vaatteissa ulkona. Joten pidin pintani ja jatkoin matkaa.

Syksyinen metsän tuoksu.. Te tiedätte, mistä puhun. Voi, hyvää päivää kuinka kaunista maisemaa ulkoilureitti puskikaan. Mun lenkki ei ollut mikään maailman pisin, mutta sitäkin rikkaampi. Jäin haaveilemaan usein upeiden värien ja maisemien luokse.

Suomen luonto on vaan niin kaunis. Kaikki värit ja muodot, pehmeys ja karuus samaan aikaan.

Huomasin hakeutuvani koko ajan kinkkisimpiin poluille, koska maisemat vei mukanaan. Joku kuitenkin sanoi syvällä sisällä, ettei ihan sinne kannata mennä, koska joo toi meikäläisen suuntavaisto ei ole paras mahdollinen. Päätin kuitenkin, että meen selvittää sen polun joku päivä. Otan vaan mukaan suuntavaiston ja kikkailu energiaa omaavan yllytyshullun, ni johan uskaltaudun sinne. HIH HIH!

Lenkki teki niin hyvää, aivot sai tarvitseman nollauksen työviikosta ja buustauksen tulevaan.

Katse kiinnittyi monesti siihen kuinka monella vastaantulijalla oli iso hymy kasvoillaan, ei stressin näköistä yrmettä päällä laisinkaan. Raikas metsä ja aurinko tarjosi varmaan monille muillekin kuin mulle juuri sen energia latauksen koko viikkoon. Ensi viikonloppuna, mennään taas oppimaan treenaamisen ja treenauttamisen saloja, joten nuuhkaisin useamman kerran metsä ilmaa ja fiilistelin muutenkin huikeeta viikonloppua. Täytä energia varastosi omalla tyylilläsi, sillä jaksaa mennä koko viikon etiäpäin!

Sateinen maanantai voi vaikeuttaa viikon aloitusta, mutta kaiva se hyvä fiilis vaikka jostain ihanasta jutusta joka sulle on tapahtunut 😉

Oot tärkee ja super upee, just tollaisena <3 Siistiä maanantaita kaikille!!

0

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Pauliina M

  Onpa ihania kuvia 🙂 Mä lataudun myös parhaiten metsässä lenkkeilemällä mun koiran kanssa. Ulkoilma tekee vaan niin hyvää! Varsinkin, kun vietän paljon aikaa koneella kotona ollessani.

  Energistä viikkoa sulle! 🙂

  1. Noora Löfgren

   Oi, kiitos <3 Eilen oli jotenkin kaikki värit kohdallaan.
   Oon niin samaa mieltä sun kanssa, koska joo päivät kun napsuttelee koneen kanssa aivot tarvii happea 🙂

   Samoin sinne super siistiä viikkoa 🙂

Vastaa