Mitähän helkuttia sitä söis lounaaksi?

Tää on ollu nyt aihe jo pari viikkoa kaupassa. Kierrän ja kaarran ja pyörin ja hyörin hyllyjen välissä. Kerään ostoskoriin salaatti ainekset. Vien ne takaisin, koska tekeekin mieli keittoa. Hetken ajattelu, ei hitto, ei emmä haluakkaan keittoa. Haen salaatti vermeet takaisin, nappaan rahkan hyllystä ja menen kassalle. Vielä kassallakin jahkaan, et olikohan tää nyt sit oikee valinta, koska ei mun tee mieli salaattia? Mun tekee mieli kalaa..ja siinä ollaan sit taas.

Yleisesti ottaen oon helppo lounastaja, lohkasen kotoota ruuasta aina itselleni töihin eväät mukaan. Mutta nyt kesällä tää combo on ollut sula mahdottomuus, ei vaan yksinkertaisesti tee mieli syödä mitään raskasta. Pastaa en oo kaivannut muuten, kun treeni päivinä ja sekin on mennyt sillee jopa välillä väkipakolla alas. Tekis mieli vaan syödä kalaa ja mansikkaa, että sillee kovin fiksun kuuloista 😀

Mikä hitto tähän nyt sit avuksi?

Onko muilla kesällä vaikeuksia kehittää kevyttä lounasta joka kuitenkin täyttää ja pitää energiat kunnossa?

Jos sulla on joku hyvä ruokavinkki, joka ei sekoita mua sekoilemaan kaupassa niin let me know?

Mietin, että mistä tää vois johtuu? Oonko ihminen joka löytäessään jotain syö sitä niin kauan, että se tulee korvista ja nenästä ulos? Voiko se olla mahdollista, että oikeesti kyllästyy johonkin ruoka-aineeseen? Ainakin tällä hetkellä koen, et toi on mahdollista. Sillä ajatuskin mun lempiruuasta-Kanapastasta saa sillee fiiliksen; ”ei oo nälkä.” Onko tähän ainoa ratkaisu se, että minä kokki kolmonen rupeen oikeesti plärää reseptejä ja etsimään master chef meiningillä uusia ateria kokonaisuuksia? Vai onko tää vaan nyt nää ihanat lämpöiset päivät, jotka on saanut mun pään ja masun janoamaan ainoastaan kala ruokia ja mansikkaa. Toivon todellakin, että tää on vaan hetkellinen probleema ja saan itseni taas ruotuun lounas dilemman kanssa.

Toki valoahan näkyy viimeistään elokuun lopulla, kun aloitan sen koulun. Veikkaan, että ryhmän sisältä saa napattua vinkkejä ja reseptejä ruokavalioon. Koulun aloitusta ootan hyvin innolla, jotenkin tuntuu jo nyt siltä, että tää on oikeesti nyt se juttu. Mikä on tuolla takaraivossa lämmennyt kauan. Ja nyt tehdään jotain isoa ja pitkälle johtavaa juttua. Miten, missä, koska? Ne on kysymyksiä joiden vastauksia en tiiä viel. Yks asia on kuitenkin varmaa, et tää on mun juttu!!

  • Mä vedän täysillä ja oon oma itseni.
  • Hymyilen ja kikatan ja vien tän oamlla tavalla next levelille.
  • Ikuinen lapsi ja kikkailija, kun oon niin treenit tulee olee kovia, mutta niissä on koko ajan pilke silmäkulmassa ja ne tehdään hyvällä buugilla.

Tuun aivan varmasti blogissa esittämään koulun aikana kysymyksiä ja miettimään miksi näin mietteitä. Mielelläni otan vastaan silloin ideoita, ajatuksia ja kyssäreitä. Meinaan haastaa just sut tekemään sen muutoksen, mitä oot pyöritellyt mielessä jo hetken. Oli se sit uuden pyörän osto, painonpudotus, treenin lisääminen, tuloksien saavuttaminen. Mikä tahansa juttu joka saa sut hymyilemään ja voimaan hyvin.

Ajatuksia maanantaihisi, aloita aamu niin kuin sen haluat aloittaa. Ota rauhallinen hengähdys, tai tee niin kuin mä; potkase pikkuvarvas suoraan pöydän jalkaan. Sillä seurauksella, että kaadat kahvit lattialle. Niitä siivotessa, osut vielä olkapäällä siihen helvetin samaan pöydän kulmaan. Jonka jälkeen oot jo valmiiksi hieman hiestä märkä, uusinta suihku ja hymy peilille ja Let’s go loman jälkeinen maanantai. Salasanat kai mielessä ja muistutus et oot yksin konttorilla, eli älä mee sekaisin et sinne ei tuukkaan ketään 😀

Hessuhopo asenne rules ja isot halaukset eräälle Hessuhopo asenteen omaavalle, you know who you are 😉

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille, oot upee just sellaisena kuin oot <3

 

1

Vastaa