Minun viikonloppu

Oma jaksaminen ja hyvinvointihan loppupeleissä on se kaiken perusta! Sitä voi kulkea höyryjunan voimalla paikasta toiseen, ajattelematta kuinka paljon kroppa ja mieli lepoa kaipaakaan! Ihminen jaksaa yllättävän paljon!

Tein alku syksystä elämäni parhaimman päätöksen ja ilmoittauduin Monna Pursiaisen ja FIT-lehden hyvinvointi viikonloppuun Hotelli Sveitsiin! Silloin fiilikset ja ajatukset oli, että olisi siis päästä kokemaan joku tällainen treeni loma missä suurimpana tavoitteena on tuottaa kokonaisvaltainen hyvinvointi fiilis itselle!

Silloin en edes tiennyt kuinka hektinen kaksi viikkoa tätä ennen olisi edessä! Tämä tuli siis todella oikeaan aikaan!

Hotelli Sveitsin upeat maisemat saivat kropan ja mielen rentoutumaan jo pelkällä samoilulla luonnossa!

Maisemat ja luonnon kauneus vei mukanaan. Sateen jättämä raikkaus takasi sen, että aivoissa raksuttaneet työ ja valmennus asiat kaikkosivat ja oli aikaa pysähtyä ajattelemaan ja kuuntelemaan mitä kropalla oli asiaa!

Viikonloppu piti sisällään loistavia luentoja mm.unen tärkeydestä ja kuinka iso vaikutus sillä loppupeleissä on palautumiseen! Tempur Suomi workshopissa heräsi ajatuksia siitä, että nukunko oikeasti hyvillä tyynyillä vai halaanko tyynyä vaan sen takia, että en saa kroppaa oikeaan asentoon nukkuessani.

Hyvin nukuttujen yö unien jälkeen oli aina ilo kommertaa aamupalalle tankkaamaan päivän liikuntasuorituksia varten!

Näillä eväillä jaksoi hyvin vetää Monnan vetämät huikeat porrastreenit ja haastaa itseään ottamaan vielä lisää irti kropastaan! Se tässä viikonlopussa on ollut parhautta, että jokainen on voinut määrittää treeni tehonsa juuri niin koviksi kuin itse sen haluaa! Kuntosali circuit tarjosi vielä lauantai illalle lopullisen hymyn, koska hyvän olon aallot vaan kumpusi kehosta!

Viikonloppu on ollu kokonaisuudessaan hyvin onnistunut! On tullut pysähdyttyä, levättyä, ladattu akkuja, syöty hyvin, kikatettua ja ennen kaikkea treenattu hyvillä mielin!

En voi muuta kuin loistaa, koska nyt on sellainen fiilis, että tällä energialla jaksaa sitten painaa loppuvuoden helposti!

Tahdonkin tässä ja nyt hihkasta ilmoille haasteen nimeltä hyvinvoiva minä! Eli ota ihmeessä jossain vaiheessa aikaa ihan vaan itselle, lähde viikonloppua viettämään vaikka juuri tälläisellä teemalla ja nauti vaan siitä, että ei tarvitse tehdä muuta kuin olla vaan hyvässä seurassa!

Iso kiitos Monna ja FIT-lehti tämä oli huikea viikonloppu! Energistä sunnuntaita kaikille <3

 

2

Vastaa

Close Menu