Miksi minusta tuli PT?

Sisältää arvonnan lopussa* 

ARVONTA PÄÄTTYNYT!!

Instagram, Facebook, Poseland ja Prehealth ei ole millään tavalla mukana tässä arvonnassa!

Olin jo jonkin aikaa haaveillut urasta liikunnan ja hyvinvoinnin alalta. Olin myös tutkinut vaihtoehtoja moneen otteeseen, mikä koulu olisi paras ja mitä sellainen tutkinto maksaisi. Siihen se sitten monesti jäikin. Oman elämäntapa remontin aikana palaset alkoivat kuitenkin loksahdella paikoille ja tuntui että nyt olisi aika oppia uutta ja kehittyä. Erityisesti alkoi tehdä mieli tehdä jotakin mitä itse pidin tärkeänä ja millä on oikeasti merkitystä tässä yhteiskunnassa omasta mielestäni eli terveellinen ja hyvinvoiva elämänmeno!

Lopulta painoin hae kouluun näppäintä ja sit mentiinkin isosti! Valitsin koulukseni FAF personal trainer koulutuksen, josta olin kuullut pelkästään hyvää! Opetukseen kuului paljon teoriaa, sillä se oli opittava ennen kuin saattoi ymmärtää miksi ihmisen keho toimii kullakin tapaa ja kuinka tiettyjä asioita voidaan korjata omalla tietotaidolla. Opit oli aika soveltaa lopulta käytäntöön. Nautin jokaisesta koulupäivästä suunnattomasti, sillä huomasin koko ajan enemmän, että tämä oli se juttu mitä halusin tehdä!

 • Halusin tarjota ihmisille kokemuksia ja oivalluksia liikunnassa, sekä tukea löytämään sen oman jutun! 
 • Halusin antaa parhaimmat puoleni valmentajan roolissa niin aloittelevalle liikkujille kuin kilpaurheilun parissa oleville! 
 • Halusin olla tukena elämäntapa muutosten parissa eläville ihmisille ja jakaa positiivista ja tsemppaavaa energiaa

Parasta oppimisen lisäksi oli viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Tapasin koulussa ihania tyyppejä, jotka muistan aina. Osasta tuli aika läheisiäkin. Yhteinen ryhmähenki oli meillä kyllä mieletön! Päivääkään en pois vaihtaisi, vaikka joskus on ollutkin rankkaa yhdistää päivätyö ja valmennukset! Nautin suunnattomasti siitä, kun näen asiakkaiden onnistumisia ja että he saavuttavat tavoitteensa!

 

Personal trainer ammatissa koen myös sen huikeuden, että olet koko ajan ajan hermoilla, sillä ala joka kehittyy koko ajan vaatii meiltä valmentajilta myös sen motivaation pysyä mukana uusissa tuulissa! 

Mitä sitten olen oppinut?

Olen oppinut, että jokainen ihminen ja asiakas on erilainen kokonaisuus ja sen vuoksi ei ole yhtä eikä kahta kaavaa millä valmennukset tulee hoitaa! Jokainen tehdään per ihminen ja se on syy miksi niistä tarinoista tuleekin yleensä niitä pitkälle johtavia seikkailuita hyvinvoinnin parissa!

Tahdonkin rohkaista kokeilemaan valmentajan kanssa treenaamista, joko lähivalmennuksella tai etävalmenneksella! Se, että löydät juuri sen oikean koutsin itsellesi voi taata sulle aivan uuden suunnan elämässäsi! Muista myös, että meitä ihmisiä on monenlaisia joten on hyvä valmentajaa valitessa tutkia sopiiko juuri hän minun valmentajaksi sillä kemia on kuitenkin näissä hommissa tärkeintä!

Päätin heittää ARVONNAN tähän loppuun, eli arvon kaikkien tähän postaukseen kommentoijien joukosta yhden onnellisen, joka saa 3 kuukauden ONLINE PLUS- etävalmennuksen kanssani!

ONLINE PLUS- valmennus;

Alkukartoitus asiakkaan lähtötilanteesta, tavoitteista ja toiveista. Alkukartoituksen jälkeen asiakas saa itselleen sopivat liikunta- ja ravinto-ohjeet, joiden tuloksellisuutta seuraamme säännöllisesti.

 • ONLINE PLUS pitää sisällään kaiken sen, mitä ONLINE ratkaisussa on ja lisäksi videotapaamiset valmentajan kanssa.
 • Videotapaamisissa valmentaja osallistuu asiakkaan harjoitukseen livenä ja varmistuu siitä, että liikeradat tehdään tehokkaasti ja turvallisesti. 
 • Videoyhteyden muodostamiseen riittää verkkoyhteydellä varustettu älypuhelin 
 • 3 kk valmennukseen kuuluu 6 videotapaamista

Kommentoi siis tähän kirjoitukseen miksi juuri sinä kaipaat minua koutsikseni? Arvonta päättyy 16.2.2020 klo 9:00.
Onnea arvontaa ja ihanaa viikkoa juuri sinulle!

2

Tällä artikkelilla on 15 kommenttia

 1. Tiina Huhtala

  Ollaan vähän samassa tilanteessa polven kanssa, niin olisi ihan mahtava reenata sitä ja koko kroppaa tsemppaavan koutsin kanssa! Kaukana asun joten etänä olisi just hyvä. Sen verran lukossa on oman reenien kanssa, että tarpeeseen tulisi.

 2. Katja Maasto

  Melko vahva paatuminen samaan rutiiniin week after week. Tarttis jonkun joka puskee eteenpäin ja ylös! Tavoitteena jälleenlöytää aiemmin itsessä ollut vääntöhenkisyys takaisin. ?

 3. Leena

  Elämän remppa menossa kokonaisuudessaan. 3 vuotta sitten kävely matka 500m, nyt 7km! Välillä kausia et liikkuminen ei tahdo sujua, mutta ulos ja liikkeelle on päästävä. Asun maaseudulla, etänä (tietsillä) esim yin joogaa harrastan. Kuntosalille n 54km. Yksin olen koutsannut itseäni läpi harmaan kiven, painoa pudottanut 15kg?Konservatiivistä hoitoa lääköriltä saanut. Joten siksipä olisin oiva kohde etämotivaattori liikuttajaan, katsotaan mitä saadaan aikaan yhdessä?

 4. Sari

  Inspiroiva luento lauantaina ja matka sinun kanssasi olisi varmasti tuloksellinen?

 5. Sari Lindefors

  Inspiroiva luento lauantaina ja matka sinun kanssasi olisi varmasti tuloksellinen. Positiivisella asenteellasi saat ihmeitä aikaan?

 6. Laura

  Tarvitsen ammattilaisen apua, että saan ruokavalion kuntoon. En löydä kultaista keskitietä syömiseen ja taidan syödä liian vähän. Myös ajan järjestäminen liikkumiseen tuntuu ylivoimaisen vaikealta… Motivaatio siis hukassa ja tsempparia kaivataan.

 7. Kati Ryynänen

  Olisi kiva saada ideoita treeneihin. Tällä hetkellä teen treenit 99% yksin. Ongelmia tuottaa kipuilevat nivelet, mutta en halua lopettaa liikkumista. Hyvät vinkit siis todella tarpeen.

 8. Marika

  Teen asiat ”sinne päin” syön pääasiassa hyvin, mutta välillä en. Liikun jonkin verran, mutta ihan liian vähän nykyään. Halu lähteä tekemään lihaskuntoa, mm koska ei tässä nuorruta eikä jaksa istumatyötä kauaan… Mikään ei oo isosti pielessä, mutta tuki vois olla se juttu joka auttas sitoutumaan. Ja tiiän kun saan itteni kuntoon saan läheisetkin innostumaan ja se ois aika ??

 9. Jonna

  Koska sun energia tarttuu ihan jo somen välitykselläkin ja sä olet inspiroiva ja motivoiva nainen! Saisit laiskuuden hätisteltyä pois?❤️

 10. Ville

  Ulkoreenit jo ankaran mutta reilun koutsin kanssa vois toimii!

 11. Tanja R

  No voi luoja, oispa huippua voittaa! ? jos vaikka saisin taas takaisin sen draivin, mikä joskus mulla oli ja löytäisin tasapainon oman hyvinvoinnin, arjen ja työn välille ikuisena joko-tai -tyyppinä.

  1. Nimetön

   Moikka Tanja,

   Arpaonni suosi sinua ja olet voittanut arvonnassa 3 kk etävalmennuksen itsellesi 🙂

   Laitan sulle meiliä 🙂

   Terkuin Noora

 12. Tuula S

  Pyöreät puoli vuosisataa lähestyy vauhdilla ja olis huippujuttu kaikkien harhailujen ja hörhöilyjen jälkeen vihdoin löytää se terveellinen ja sopivasti liikkuvainen elämäntapa ohjauksessasi?

 13. Tiina

  Kaipaan kokonaisvaltaista ohjausta. Täytän kohta 40 v. ja toimistotyö, täytyisi tehdä jotain jotta ylimääräiset kilot pysyy poissa. Liikun säännöllisesti, mutta aivan liian vähän. Kiinteytys on päätavoitteena ja muutaman kilon painon pudotuskaan ei olisi pahitteeksi. Ruokavalio kaipaa myös tarkastelua. Sun oma elämäntapa muutos ja hurja painonpudotus inspiroi. 🙂

 14. Iris

  Vuorotyö verottaa ihmistä enkä saa syömisiä kuntoon. Toukokuussa tulossa urheilun saralla esiintyminen, enkä koe olevani yhtään valmis lavalle. Ajoitus olisi vaan niin täydellinen tälle. ☺️

Vastaa