Miksi emme eläisi jokaista päiväämme niin, että kokisimme, näkisimme ja aistisimme uusia ja upeita juttuja?

Istahdin aamulla ruuhkaiseen 43 bussiin vastassani oli bussillinen ihmisiä joiden otsarypyistä huomasi, että oli aivan liian aikaista tai aamu ei ollut lähtenyt parhaalla tavalla käyntiin. Seuraavalta pysäkiltä bussiin hyppäsi 4 noin 10 vuotiasta tyttöä, jotka selkeästi oli menossa kouluun. Iloinen kikatus ja hymyileviä kasvoja sai muidenkin ilmeet bussi kirkastumaan. Heidän aamunsa oli lähtenyt käyntiin ajatuksella tästäkin päivästä tulee upee, tänäkin päivänä koen ja näen jotain uutta. Hyppäsin Elielin aukiolla bussista pois ja kävelin kohti Radisson Blu Plaza Hotel Mikonkatua. Hymyilin, sillä nämä pienet neidot osoittivat jälleen sen mitä oon monesti pohtinut. Elämä on tässä ja nyt ja sen hienous rakentuu juuri niistä pienistä hetkistä!

Aamuni alkoi hieman eri tavalla kuin yleensä luvassa oli Domakers järjestämä Omni-Vegan tuotteiden lanseeraustilaisuus!

Radisson Blu Plaza Hotel aamiaspöydät tarjosi maksu nystyröille mitä ihanimåia tuulahduksia.

Laura Sumelius, brand manager Vermanilta esitteli uutuus tuotteet ja olikin upea huomata jo tuon esityksen aikana monia huikeita ominaisuuksia näissä tuotteissa.

Vegaaniruokavalion tueksi suunniteltu OmniVegan sarja tulee markkinoille lokakuussa kolmen tuotteen voimin. Tarkkaan mietityt koostumukset on suunniteltu vastaamaan juuri vegaanista  ruokavaliota noudattavien tarpeita ja turvaamaan riittävä ravintoaineiden saanti. Sarjaan kuuluu B12 vitamiini, monivitamiini sekä sinkki! Sarja, joka aivan varmasti tukee juuri vegaanisen ruokavalion ravintomaailmaa!

Lauran jälkeen eetteeriin pääsi ihana Karita Tykkä, joka on vastikää julkaissut upean kirjan HYVÄ ELÄMÄ!

Luento joka aiheuttaa kylmiä väreitä ja saa sut ajattelemaan asioita siinä paikassa ja hetkessä, on omasta mielestäni onnistunut luento!

Fiilistelin isosti ajatusta minkä Karita heitti ilmoille, jos aloitat aamusi energisesti ja positiivisesti jopa suolistosi voi hyvin!

THIS IS TRUE.. sillä meidän suolistossa on bakteereita jotka rakastavat stressi hormonia! Ne ovat bakteereita joita tarvitsemme joka päiväisessä puolustusjärjestelmässämme, mutta ne ovat bakteereita joiden ei tarvitse saada lisäbuustia sillä masu voi alkaa oireilemaan tästä! WELL, well lyhyestä virsi kaunis, aloita aamusi positiivisella menolla ja niin, että lasi on puoliksi täysi eikä tyhjä ja voit hyvin!

Olen nyt hetken päässyt tutkimaan Karitan kirjaa ja huomaan kääntäväni sivuja tahtiin, tiedon haluinen! Kirja on täynnä mitä mahtavampia mentaali puolen harjoittetta! Ehdittyäni sivulle 54 olen saattanut itkeä jo muutaman kerran! Kesällä vinkkasin muutaman kirja suosituksen, nyt on siis aika heittää pimeneviin iltoihin the next one! Ota ihmeessä itsellesi aikaa ja nappaa joko kuunteluun tai luku hetkiin tämä kirja!!

Summa summaarum, miksi emme olisi kuin ne ihanat pienet neidot?

Miksi emme eläisi jokaista päiväämme niin, että kokisimme, näkisimme ja aistisimme uusia ja upeita juttuja?

Heittäydytään ja nautitaan niistä elämän pienistä asioista ja ennen kaikkea ollaan kiitollisia niistä hetkistä mitä kaikkea se matka antaakaan meille!

OOT UPEE JUURI TUOLLAISENA KUIN OLET!

3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tanja R

    Kirja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

    1. nooralofgren

      Toi kirja kyllä pysäytti ajattelemaan <3

Vastaa