Marraskuu 2002

Elettiin vuotta 2002, Lokakuu oli juuri vaihtunut Marraskuuksi. En ollut kuukausista enää niin varma, elin vain hetkessä odottaen mitä uutta ja ihmeellistä hetkenä minä hyvänsä oli tapahtumassa!

Elin sekunti kerralla kuulostelen milloin tämä pieni ihmeellinen urmaz, joka vatsassani oli kasvanut ja asustellut 9 kuukautta päättäisi valita oman syntymäpäivänsä ja saapua pallon päälle!

Kaikki oli uutta ja jännittävää, täynnä monenlaisia tunteita! Oltiin tilanteessa, johon ei voinut kuin kypsyä hetki kerrallaan. Oltiin tilanteessa jossa oppisi ainoastaan tekemällä ja kokemalla!

7.11.2002 sinä saavuit tarmoa puhkuen!

Jo leikkaussalissa 18-vuotta sitten sinä näytit, että tulet menemään läpi harmaan kiven! Leikkaus kertomus kertoo, että kun haava oli tehty päätit tunkea kätesi jo valmiiksi ilmoille haavasta, että täältä tullaan maailma!!

Sinusta on kasvanut vuosien aikana nuori määrätietoinen aikuinen, joka ymmärtää sen että välillä elämässä tulee eteen asioita joiden kanssa joutuu käyttämään enemmän aikaa ja tunteita! Sinusta on kasvanut upea nainen, joka tiedostaa omat vahvuudet ja uskaltaa myöntää jos omat voimavarat ei riitä!

Arvostan suuresti sitä, että olet rohkeasti oma itsesi ja teet päätökset kuunnellen sydäntäsi!

Kiitos, että juuri sinä valitsit minut äidiksesi!

Minä tiedän, että tulet rokkaamaan isosti nyt, aina ja ikuisesti! Pidä pilke silmäkulmassa ja nauti jokaisesta hetkestä ilman, että koet paineita ulkomaailmasta! Se pyörii kyllä siinä, riittää että teet parhaasi! Luota rohkeasti vaistoosi ja uskalla kokeilla rajojasi!

Marraskuun 7.päivä on sinun päiväsi <3

 

 

 

2

Vastaa