Lumi ei ole este golffarille

Kevättä kohti ollaan menossa. Ja se tarkoittaa sitä, että voi tosissaan kaivaa golf mailat esiin ja ottaa vakavasti tän talvikauden harjoittelun. Mulle sanat vakavasti ja golf samassa lauseessa ei ole ollut kovin tuttu käsite. Mutta viime kesä avasi tuon lajin upeuden aika isolla kädellä. Huomasin kuinka siistiä on vetää golf kiekkoja ja käydä rangella lyömässä palloa. Aurinko ja ulkoilu on kesässä se paras juttu. Ja siihen kun yhdistää vielä liikunnan niin aika täydellistä kesäpäivän viettoa.

Lapsen kengissä mennään, joten en silleen osaa sanoa onko tästä talviharjoittelusta tulossa nyt kunnolla hyötyä ensi kesän golfaukselle vai jatketaanko samalla mallilla perse edellä penkkaan. Toivottavasti saisin jonkinlaisen tatsin tohon hommaan jo ennen kuin pääsee niin sanotusti laitumille. Mikään super talvi treenaaja en selkeästi ole, koska ei mua noissa kuplissa ole hirveän montaa kertaa näkynyt. Nyt tähän kuitenkin on tulossa muutos sillä, aloitin eilen simulaatori treenit Golf Pron opissa Gumböle Golfissa. Pahimpina kompastin kivienä mulla on selkeesti vielä se, että lyönnissä toi lantio on menossa aivan muualle kuin sen kuuluisi ja lyön palloa käsillä. Itse mä harjoitan tässä myös sitä ota rauhallisesti ja aina ei voi onnistua metodia.

Lensikö pallo puskiin, jähmetyinkö kun näin vesiesteen?

Pallot ei lentänyt puskiin, eikä mailat ollut vesiesteissä. Oli aika kaunista ajaa Gumbölen klubitalolle, valkoista peitettä oli maassa oli silmin kantamattomiin. Hieman eri näköistä tulee olemaa muutamien kuukausien päästä. Mulla oli masussa pieni hyvä jännitys ja täpinä siitä mitä kaikkea treenit pitäisi sisällään. Mä en ole toivoton tapaus lyömisessä! Muutamia korjaus kohtia tuli alkuasentoon.  Ja se lantio se oli siellä missä sen kuuluikin olla lähinnä painonsiirtoa vasemmalle jalalle heräteltiin. Huomasin jo eilen kuinka paljon helpompi palloa on lyödä kun paino on molemmilla jaloilla tasaisesti, eikä silleen kun mulla on ollut eli melkein kantapäillä.. Vitsi oli huikee huomata kuinka tollasilla pienillä jutuilla sai sen helppouden ja rentouden lyömiseen.

 

Golf on selkeesti ottanut harppauksen myös talvitreenauksen kävijämäärissä. Suomesta löytyy monia hyviä sisätreenaus paikkoja lajille talvellakin. Pääkaupunki seudulla oon itse käynyt hutkimassa palloa, ainoastaan Malmilla toimivassa Green Golf hallissa ja sitten Espoossa Suomenojalla Season golfissa. Molemmat tarjoavat loistavat lyönti mahdollisuudet. Vuosaaressa toimii Planmeca Golf areena, jossa en oo vielä käynyt mutta oon kuullut, että siellä on hyvät treenaus mahdollisuudet. Kerta kautta 2018 rakennetaan niin täytyyhän välinehuolto olla kanssa iskussa. Mun ykkös isku kyky kentällä on se, että mulla on pallot jotka erottuu muiden palloista ja joo okei löytyy helposti. Viime kaudella kun mun pinkit pallot tykkäs oikeesti tehdä katoamis temppuja niin mietin just et pistäskö ens kesä vetää ihan kokonaan uudella värillä, löysinkin potenttiaalisen vaihtoehdon neon oranssista. Ei pitäis hukkua pallot enää nurtsin sekaan. Pakko tunnustaa, että ton eilisen treenin jälkeen mä odotan jo innolla kesää.

 

 

Peliseurana mua vois sanoa kikattelevaksi tapaukseksi joka koittaa selvitä hengissä väylän kerrallaan. Mun kanssa golfaaminen ei varmaan oo tylsää, sillä ei ole yks eikä kaks kerta kun oon bunkkerissa laulanut meen pääse täältä koskaan pois tai kyntänyt puol nurmikkoa lyönnin mukaan. Mut hei, mä teen parhaani ja jossain vaiheessa mä en kynnä peltoa tai laula bunkkereissa. Kikattelua en oo kyllä lopettamassa sillä se, että sulla on rento ja hyvä fiilis kun oot pelaamassa niin toimii ainakin mulla. Toki peli seurallakin on iso vaikutus siihen miten homma skulaa, iso kiitos meneekin heille. Pieni asia mut se, että sä oot jo heittämässä kaikki mailat lähimpään vesiesteeseen ja sitten sulle sanotaan, että hei ei hätää seuraava väylä menee paremmin ja saat vielä hymyn siihen päälle.

Mitäkö mä sit odotan kaudelta 2018? No paljon kikattelua ja hymyä, monia kierroksia upeassa seurassa ja halauksia onnistuneista lyönneistä. Mahtavia kesäpäiviä ulkona ja golf pirkko rusketusta 😀  Sitä mä ootan.  Ja sitä, että pörhäps törmään just suhun kentällä.

-Nauti elämän jokaisesta hetkestä ja tykkää täysillä, hymy ja halaus sun päivään <3-

 

 

0

Vastaa