I love me messut uhka vai mahdollisuus..

Päätin antaa mahdollisuuden I love me messuille muutaman vuoden tauon jälkeen. Suuntasin siis kauniissa lauantain auringon paisteessa jefumutsien kanssa Messukeskukseen. Lähdin avoimin mielin, mitään suurta ja mullistavaa en uskonut löytäväni sieltä. Jotenkin messut, tämä siis vaan oma mielipiteeni on mennyt vuosi vuodelta huonompaan suuntaan. Ennen messuilla oli aina uusinta uutuutta ja maahantuojat olivat panostaneet tähän viikonloppuun suuresti. Väkeä tänä vuonna oli kuitenkin huomattavasti enemmän, mitä muutama vuosi sitten. Ihmistungoksessa tunnistin itsestäni puolen, joo ei en enää viidy niin paljon tilanteissa missä taistellaan paikasta rahkamaistiaissa tai kirjoitetaan miljoona osallistu arvontaan lippua ja lappua. Kattaus oli laaja, esittelijöitä oli jos jonkinlaista. Wellnes ja super food puoli sen kuin kasvaa, ihmiset haluavat pitää itsestään huolta. Myös kauneuskirurgian edustajia oli paljon, vaihdoin muutaman sanankin erään firman edustajan kanssa. Heillä kun oli valikoimissa rasvaimu vesiihuuhtelu tekniikalla, heräsi mielenkiinto että miten se toimii. Aika huikeen kuuloinen operaatio, uskon että se tulee lyömään läpi tulevaisuudessa oikein kunnolla.

Mitä mulle sitten jäi taskuun, no jos silleen puhutaan totta niin mulle jäi mieleen se et sain aivot jäähän Jungle juicebaarin smoothiesta. Nauroin vedet silmässä ystäväni kanssa päätöksestä, että jos voitetaan kauneuskirurgian 1000 lahja kortti jaetaan se niin et molemmat saa rasvaimun silleen puolittain. Liian pitkät jonot lounaspaikkoihin, meinasin Fazer kahvilassa jonottaessa syödä silmillä kaikki kakut mitä siinä tiskissä oli. Pippurikalkkuna, harvoin sitä voi viedä tuliaisena leikkelettä kotiin. Kaikki voitti.. tai en edes tiedä, koska en ole vielä maistanut. Mutta lyhykäisesti tässä siis se syy miksi en ole siellä käynyt, et jos mun suurimmat wow mietteet tulee ihan jostain muusta kuin itse messu esittelijöistä. Herää siis kysymys olenko sittenkin vaan väärillä messuilla, vai onko kaikki messut oikeesti menettämässä iskunsa. Pitänee kuitenkin kokeilla vielä noita sportti messuja jos se kuitenkin vaan on mun asenteessa tätä messua kohtaan?

Mitä mieltä sä olet messuista? Ovatko ne jo menneen talven lumia, vai pitäisikö messujen muuttaa konseptia?

Pakko tunnustaa, kyllä mä sieltä löydonkin tein..pakko nimittäin kai alkaa myöntää itselle että se on oikeesti talvi ihan kohta täällä. Joten hyvin tärkee asuste ja vielä hyvin bling bilng, Peura Modan pipo lämmittää nyt mun kuuppaa ens talven. Suosittelen lämpimästi liike löytyy Espoosta jos alkoi kiehtomaan. Mun kuuppa tulee olemaan lämmitetty tänäkin talvena. Mikä sitten jäi kaihertamaan messuista, no ihan voin kuulkaa sanoa että muistin kun ajoin parkkihallista ulos et ne veen metrilakut jäi ostamatta. Eli kyllä, mun on mentävä messuille ja pian jotta saan mun messulakut. Ihan pikkusen sillee syö tämä dementtia, mut hei ei hätää mullahan on pippuri kalkkuna leikettä.

Sen verta kovaa on menty että kroppa ilmoitti tossa torstaina, että ole hyvä Noora ja pysähdy. Nosti kuumeen ja oli aika höntti olo. Levolla sen sai kuitenkin pois ja isolla kassilisella suomalaisia superfoodeja joista väänsin smoothieta. Mua ei ole siis näkynyt salila nyt muutamaan päivään vaan oon antanut itselleni kunnon levon. Huomenna on sen aika jos silleen varovaisesti kokeilis hauksia ja venyttelis silleen kunnolla. Ensi viikolla olisi tarkoitus laittaa uuden treinerin kanssa kyykky maksimit uusiksi, ja en oikein malttaisi odottaa niitä treenejä.

Penkkiurheilijan illan plan Kookoo-Hifk aiheuttaa mulle tällä hetkellä paljon harmaita hiuksia. Hyvin voi huutaa tabletin kautta ohjeita ja kiroilla.. onneksi kautta on vielä paljon jäljellä.

Super upeeta viikonloppua sulle, nauti kauniista syksyn henkäyksestä.

 

 

0

Vastaa