Loma pläänsit

Tänään koittaa se hetki, että suljen tietokoneen ja konttorin oven viikoksi.

Jään mun kesäloman ekalle osiolle.

On viikko aikaa kikkailla, rentoutua ja olla yhdessä teinin ja edareiden kanssa.

Niin siistiä päästä tekemään kaikkia huippis juttuja. Viikko kuulostaa sanana lyhyeltä, mutta loppu peleissä siinä ehtii tehdä vaikka mitä ja kuinka paljon. Loma on aina kiva, oli se sitten lyhyt pätkä tai pidempi osio. Itse vedän kesäloman kahdessa eri osassa. Syystä, että työskentelen sen verta pienessä firmassa, ettei ole varaa olla pitkiä pätkiä poissa. Tai olis varmaan, mutta sit se näkyy niin, että loman jälkeiset viikot onkin HC duunii 😀

Ei haittaa tollaset lyhyemmät pätkät sillä pystyn saamaan täydellisen nollauksen viikossakin:

  • Pystyn unohtamaan alaoven koodin ja kiroilla loman jälkeisenä aamuna pitkään muistellen mikä helkutti se taas olikaan!
  • Pystyn unohtamaan helposti salasanat koneelle ja olla it-osaston suosikki ihminen heti aamusta!
  • Pystyn unohtamaan missä firmassa oon töissä ja ensimmäinen puhelin soitto aamulla saattaa aiheuttaa vaikeuksia vastaamisen kanssa!
  • Loman ei todellakkaan tarvii olla pitkä, että ei voi laittaa aivoja narikkaan totaallisesti.

Mun pläänsit loma osa ykköselle on super siistit, ja ootan jo kovasti alkavaa viikkoa. Paljon kivoja juttuja tiedossa ihanien ihmisten kanssa. Voin hieman avata ens viikon verhoa:

Maanantaina teen vielä töitä, mutta ne on, töitä jotka on ihan uusi hyppy tuntemattomaan. Meen iltapäivällä mallikuvauksiin, woop woop. Ulkona olevat kuvaukset, saatat jossain vaiheessa siis törmätä tähän pärstään erään vakuutus yhtiön kuvissa. Aika huikee juttu silleen, jos ajattelee takaperin aikoja jolloin en edes voinut ajatella meneväni kameran eteen.

Tiistaina pakataan laukut ja suunnataan terminaaliin josta nappaamme lautan Tallinnaan. Tiedossa reissu Laulasmaa Spahan kylpemään ja kikkailemaan upeille hiekkarannoille.

 

Leikkimään vesisotaa, pelaamaan rantalentistä, hyppimään pommilla altaisiin niin, että muut asiakkaat saa hengityksen menemään väärään kurkkuun. Olemaan ikuinen lapsi teinin ja edareiden kanssa. Torstaina tullaan sitten takaisin varmasti monta tarinaa rikkaampana.

Mä näen jo itseni kirmaamassa tuolla biitsillä 😀

Loppu viikosta tarkoituksena on käydä ostamassa teinille lukiota varten tietokone. Ollaan tutkittu vaihtoehtoja mikä se vois olla. Ja saatettu löytääkin hyvä, mutta mielelläni kuuntelen vinkit jos sulla on mielen päällä hyvä konevinkki lukiolaiselle? Minä ja tietokoneet kun ei olla se takuu varmin yhdistelmä!!

Otan varmasti kiekan tai pari golfia ja ulkotreenit johonkin saumaan olisi kivat.. kunhan on sillee rentoo menoa ja hyvä buugi.

Niillä energioilla ja eväillä jaksaa painaa sitten kolme viikkoa ennen seuraavaa kahden viikon loma pätkää 🙂

Nautitaan kesästä ja hei se on viikonloppu nyt, enjoy it way you love it!! 🙂 Ihanaa viikonloppua kaikille!!

PS. Hymyilyttää muuten hyvin paljon, oli huikea päivä eilen ja haluankin kiittää seuraa siitä <3

 

 

 

 

 

 

 

1

Vastaa