Lipasto, joka hyökkäsi kimppuun!!

Mulla on tapana kokeilla kuinka hyvin pystyy menemään läpi pöytien ja tuolien. Ei silleen tarkoituksella, mutta hitto, kun ne hyppää tielle tai kun on, kiire ni ne on edessä.

Tarkoitan tällä lähinnä sitä, että omaan hienon piirteen kerryttää mustelmia, naarmuja itseeni. Se on aina ollut niin. Mun jalat ei oo ollut varmaan koskaan päivääkään ilman yhtä mustelmaa. Johtuuko se sitten huonosta motoriikasta vai siitä, että oon menossa koko ajan aika kovalla energialla? Vai johtuuko se siitä, että jotkut meistä vaan saa mustelmia helpommin.

Onko mulla kohtalotovereita? Saatko säkin halauksia pöydiltä, ku vauhti on kova?

Miksi sitten jotkut meistä omaa tämän kivan puolen,” saat mustelman pienestä hipaisustakin”. Luin tuossa taannoin artikkelin missä kerrottiin, että alla olevat saattavat edes auttaa asiaa:

  • Runsas auringon ottaminen, ja etenkin palaminen ohentavat ihoa, jolloin mustelmia muodostuu helpommin.
  • Et syö tarpeeksi C-vitamiiniä, joka on tärkeä aine iholle. C-vitamiini on merkityksellinen haavojen paranemisen sekä kollageenin tuotannon kannalta.

Omalla kohdalla helpot mustelmat voi kyllä laittaa ihan suoraan lauseen alle: Menossa koko ajan kovalla sykkeellä!!

Mä olin se lapsena: jolla oli aina polvet ruvella ja asfaltti ihottumaa täynnä kaikissa kevät juhlissa.

Mä olin se lapsena: jonka housut oli vihreet polvesta, koska olin dyykkaillut nurtsilla.

Mä oon se: joka salilla lyö varpaansa painoon.

Mä oon se: joka ottaa kontaktia työpöydän kanssa.

Mä oon se: joka saa jefukypärän ristikon pohkeeseen.

Mä oon se joka: jää kiinni vaatteista oviin.

MÄ OON SELKEESTI SISÄISTÄNYT AJATUKSEN, LÄPI HARMAAN KIVEN IHAN HUOLELLA!!

Mikäpä siinä, oon oppinut elämään sen kanssa. Jos tulee mustelmia niin niitä vaan tulee. Välillä on silleen, ettei kaikkea voi/ pysty/ ehdi väistämään. Ihmettelen suunnattomasti, vaikka oonkin välillä omastakin mielestä ihka oikea Hessuhopo, niin mulla ei oo koskaan esim. murtunut mikään tai ollut poikki luita. Eli oon siis enemmänkin los törmäiliä 😀

Pitäiskö sitten rauhoittua, kun tietää tän mustelma herkkyyden ja sen, että törmäilen. Juu ei!! Ehkä maltan hetken kuunnella arvon järjen ääntä, jonka jälkeen oon taas liekeissä ja matkalla kohti pöytää joka on tiellä mun henkilökohtaisesti valitsemallani etenemis väylällä. Kannan törmäily mustelmat ja naarmut ylpeydellä ne kertokoon sen, että hän todellakin menee läpi harmaan kiven.

Upeeta maanantaita, hessuhopot ja oman elämän supersankarit rules!!

-Halauksia <3-

 

 

 

 

2

Vastaa

Close Menu