Levännyt

Se olis ensimmäinen loma osia takana päin pikku hiljaa! Onhan tässä vielä tämä viikonloppu edessä, mutta maanantaina mennään kahden viikon jälkeen kurkkaamaan työpaikalle miten se Office life taipuukaan 😀

Ahdistaako töihin paluu?

Voin rehellisesti sanoa, että ei sillä olen onnellisesti ollut kolme vuotta sellaisessa duunissa jossa oikeesti on kiva olla töissä joka ikinen päivä! Toki siellä välillä ollaan nollasta tuhanteen, mutta yleisesti oon ihan fiiliksissä menossa maanantaina loma kooman jälkeen duuniin 😀

Kaksi viikkoa oli just hyvä pituus tähän alkuun lomailla! Irtauttaa ns. itsensä sii kevään ja kesän oravan pyörästä! Keskittää voimansa chillailulle ja hölläämiselle! Mitään suuria ja isoja ohjelma numeroita ei olut tarkoituskaan tehdä! Ihan vaan olla ja nauttia olosta.

Mut kyl tehtiin jotain eikä maattu vaan huputetussa talossa! Ekalla viikolla kävin teinin ja edareiden kanssa linnanmäelle ja keilaamassa!

Tokalla viikolla nautittiin Itä-Suomen tuulahduksesta, joka männä viikolla tarjosi jopa hieman syksyn henkeä!

Vaikka ilmat ei nyt tarjonnut intiaani kesää mä sain mun akut ladattua ja virtapiirit täyteen ajattelen seuraavia 14 työpäivää, koska sitten lomaillaan taas!

Joko sä oot lomaillu, vai vasta aloitat rupeamaa?

Loma tekee ihmiselle aina hyvää oli kyseessä sitten muutama pvä tai useampi viikko! Meistä jokainen palautuu ns. hieman eri pituuksilla kiireestä joten ei ole koskaan ns. tarkkaan määritetty kuinka pitkä sun loman pitää olla! Kunhan vaan otat aikaa itsellesi ja teet asioita mistä tykkäät tai oot vaan!

Käännän katseeni jo pikku hiljaa ensi viikonloppuun ja alan fiilistelemään sillä mun kesän odotetuin viikonloppu on taas tuloillaan! Se on Weekend festivaalien vuoro!

Sitä ennen tässä on kuitenkin viikko joka toivottaa arkeen tervetulleeksi isosti joten ole hyvä Noora ja putoa sieltä weekend fiilistelyistä sittenkin vielä takaisin 😀

Jotenka rutistan viikonlopun kunniaksi isosti juuri sinua <3 Elämän on tässä ja nyt, joten nauti isosti siitä!!

 

3

Vastaa