LÄPI MENI!!

Lauantai ilta ja tunsin kuinka vatsan pohjan perhoset tulevan aamun koitoksesta piti isoja bileitä. Koitin hengitellä ja asennoitua ajatukseen, että hei se on rento tilanne, joka menee omalla painollaan läpi. Nauti ja hymyile, anna mennä.

Personal Trainer koulutaival on nyt siinä vaiheessa, että tähän väliin oli siis luvassa sunnuntaina välinäyttö. Meidät oli jaettu ryhmässä niin, että jokaisella oli pari jolle vetää 45 min. treeni. Näyttö piti sisällään alkulämmittelyn, oma valintaiset yhden laitteilla tehtävän liikkeen ja yhden vapailla painoilla, sekä venyttely liikkeen. Näytön vastaanottaja antoi sitten ennen näyttöä vielä laite, vapailla painoilla ja venyttely liikkeen. Huomasin, että jännitys oli hyvää ja en ollut lukossa.

Tuli sunnuntai aamu, oli aika näyttää mitä oon jo oppinut. Vatsan pohjassa tuntui kutkuttavalta, en tiennyt mitä odottaa. Tiesin ainoastaan, että parhaani teen ja vedän treenin rennolla asenteelle ja omana itsenäni. Kiitos sunnuntai aamun treeni seuralle <3, sillä viime hetken liikkeissä käytävien lihasten kertaus teki terää. Infrapuna saunan lämpö ja viileä suihku, iso hymy päällä olin valmiina ottaa askelen lähemmäksi unelmaa.

Meillä on kursilla ollut ihan törkee hyvä meno alusta asti, paljon hyviä keskusteluja ja vinkkejä miten voisi treeni maailmassa saada vielä parempia tuloksia aikaiseksi. Juuri tuo ryhmähenki hoisi sen fiiliksen päälle, että jumankeuda tää on siistiä ja että hitto kaikesta selvii. Paljon hyviä hetkiä jo nyt koossa tolla ryhmällä, jokainen on silleen löytänyt oman paikkansa. Mikä tekee opiskelusta vielä mielekkäämpää. Mainittakoon esimerkiksi nyt se, että meillähän on koossa ryhmä tehotytöt jo. Odotellaan tässä, että eräs tekee meille sen cheerleader esityksen, jotta voidaan se vetää.

Jännittäminen on jännä asia, se ei todellakaan ole huono juttu. Se laittaa aistit mun mielestä silleen vielä enemmän hereille. Se haastaa kokeilemaan omia rajoja, antaa uskoa ja voimaa. Se miten sen käsittelee, päästääkö sen valloilleen vai käyttääkö sen voimavarana riippuu pitkälti ihmisestä. Omalla kohdalla oon aina vetänyt sen isoimman jännityksen edellisenä iltana, oli kyseessä sit työhaastattelu, mallikuvaukset tai joku muu juttu. Aamuna jolloin juttu sitten on käsillä, saatan alkuun hieman hengitellä, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun itse tapahtuma alkaa huomaan, että hei eihä tässä mikään hätä oo. Mene vaan ja usko itseesi.

Vedin näytön silleen positiiviselle meiningillä, pieni pilke silmäkulmassa ja iso hymy päällä. Diggaan tosta niin paljon ja nautin siitä, että saan heittäytyä asiaan täysillä!

Läpi meni!!!

Eka osio siis takana ja huikee fiilis päällä. Fiilis siitä, että hei tää on oikeesti se juttu. Juttu jonka meinaan viedä leveleille mitä ei vielä oo ollut. Iso kiitos kaikille jotka valoitte muhun tsemppiä, ootte jokaikinen tärkeä <3

Torstaina katsotaan sitten miten toi teoria osuus on iskostunut päähän. Pitäkää kaikki varpaat ja sormet pystyssä, että selviin siitä ilman pökräystä 😀

Iso halaus sun päivään, mitä ikinä teetkään oot upee ja sä pystyt siihen <3

0

Vastaa

Close Menu