Laiska lukija

Myönnän suoraan, että luen aivan liian vähän kirjoja! Huomaan sen aina siinä vaiheessa, kun loma saapuu ja sisäinen lukijani janoaa kirjoja!

Lukijana en todellakaan ole mikään helppo tapaus sillä en koe löytäväni kirjoja helpolla, jotka tyydyttäisi lukujahimoni niin kuin sen kanssa elän! Luen siis vuodessa palttiarallaa noin vain noin 5-10 kirjaa joista yli puolet loma-aikaan. Kun sitten löydän sen himoitsevan tekstin joka vie mukanaan en pysty lopettamaan ennen kuin olen saanut vastauksen kirjan kysymyksiin!

Lauantaina suuntasin mökille Varkauteen ja varta vasten kävin lainaamassa kirjastosta kaksi kirjaa;

Kummolan Kääntöpiiri

Sanotaanko näin, että näen tämän herran ja hänen kaikki bisnekset tällä hetkellä aivan eri tavalla mitä ennen kirjan lukemista! En edes ole ajattelut kuinka korruptoitunutta lätkän MM-kisat ja kaikki siihen liittyvä voi ollakaan! Hoomoilasena edelleenkin tästä kaikesta!

Shefki Kugi-Kosovo  härkä

Tämä kirja vei mukanaan isosti sillä oli magee lukea ihmisestä, joka ei hevillä periksi ole antanut pienimmästä tai isommastakaan kolhusta vaan jatkanut eteenpäin entistä vahvempana. Teksti vahvisti omaakin ajatusmaailmaa siitä, että vaikka kuraa tulisi niskaa sieltä noustaan entistä vahvempana niin kuin on tapahtunut!

En edes ajatellut, että olisi mahdollista, että olin lukenut molemmat kirjat ma aamuun mennessä 😀 Mainittakoon tässä vaiheessa, että E-kirjat on käteviä mutta sähköttömällä saarella se ei ole hyvä vaihtoehto ja edelleenkin koen paperisia sivuja kääntäessä jotain tainomaista!Sivut vaihtuivat ja Huppista keikkaa olin tilanteessa, että päiviä mökillä oli vielä jäljellä ja mulla ainoastaan Sefkin tilastot luettavana!

Huolestuneena, mutta toiveikkaana marssin maanantaina Savonlinnan suomalaiseen kirjakauppaan jossa pelastus hyppäsi silmilleni! Kolme pokkaria 15 €, tätä tarjousta en jättänyt käyttämättä sillä silmiini pisti jääkiekkoilija TOMMI KOVASEN KUOLEMANLAAKSO kirja. Olin kuullut kirjasta paljon ja tiesin, että tuo oli luettava!

Kirjan avattuani ja sivulle 73 päästyäni olin päästänyt kyyneliä useita sillä, huh huh vaan! Jos et ole vielä lukenut tätä kirjaa niin suosittelen lämpimästi sillä teksti pysäyttää isosti ja saa ajattelemaan kuinka veitsen terällä jäällä urheilia voikaan olla! Huomasin kirjaa lukiessa useasti pyyhkivän kyyneliä ja toteavan ääneen miksi tästä ei ole koskaan puhuttu!

Upeasti kirjoitettu teksti joka vei mut mukanaan niin, että tälleen keskiviikkona luen tuosta kolmen pokkarin paketista jo seuraavaa elämänkertaa, joka myös on jääkiekkoilijan tarina.

Ilmeisesti mun on pysähdyttävä totaallisesti, että maltan lukea tai sitten vaan löydettävä se kirja ja teksti joka vie näin pauloihin!

Luetko sä paljon vai vähän kirjoja? Entä samaistutko tuohon tunteeseen, että kirja on ihana kun se on paperisena kädessä?

Paljon halauksia ja terveisiä herran kukkarosta, jossa hyttysillä on selkeesti verenimemis bileet päällä! Upeeta keskiviikkoa, mä jatkan vielä sunnuntaihin lomailua ja sitten palaan kahdeksi viikoksi konttori elämään <3

0

This Post Has 2 Comments

  1. Luen aivan liian vähän ja samoin, puolet vuoden kirjoista lomalla, paperisena. Laitahan löytösi kiertoon kun nähdään!

    1. Kirjojen tuoksu on jotain niin huumaavaa joten se on mulla kans yks syy miksi edelleen tykkään paperisena niistä eniten <3
      Todellakin saat lainaan, menee ekaks mun mammalle mut sit sulle!

Vastaa

Close Menu