L.O.M.A mikä ihana tekosyy ottaa päikkäreitä

Mun kroppa on oikeesti lomalla ihan kunnolla. Tai huomasin sen eilen kun asetin itseni kaupassa käynnin jälkeen sohvalle. Saman tien, kun siihen pääsi niin rupes väsyttämään ja huolella. Ja kellohan oli siinä vaiheessa varmaan kuusi, eli ei todellakaan mikään nukkumaan meno aika. Pakko kuitenkin tunnustaa, että sammuin eilen ennen yhdeksää, koska en vaan pystynyt pitää itseäni sen yhtään enempää ylhäällä. Tää sit toki kompensoitui tänä aamuna tavalla, että olin jo ennen kuutta hereillä. Talviloma tuli kyl nyt ainakin kropan mielestä oikeaan aikaan. Sen verta ylikierroksilla on joinain päivinä menty, että parempi ottaa sellain chillaus duunista ja treenistä.

Tuli tossa muutama kuukausi sitten sanottua ääneen se, mitä en koskaan tarkemmin ajatellut. Mun treineri kysyi suoraan multa, että koska oot ollut koko viikon poissa salilta tai että et ole tehnyt yhtään treeniä. Syvä hiljaiuus, pitkä hiljaisuus, jonka jälkeen vastasin melkein kuiskaamalla, että en muista. Ton sanominen ääneen pysäytti ja sai mut miettimään aika paljon asioita.

Miksi en anna itselleni lomaa myös treenistä?

 Oonko mä jotenkin huono ihminen jos en meniskään koko viikkona vetämään yhtään treeniä?

Juu, en ole. Se, vaan on jotenkin nyt pinttynyt päähän että treenaamaan mennään aina kun on mahdollista. Armollisemmaksi olen itseäni kohtaan tullut, sillä en tunne enää huonoa omaatuntoa siitä jos viikkoon tuleekin ainoastaan kolme treeniä viiden sijasta. Ei tule enää huono fiilis siitä, että annan kovan duuni päivän jälkeen itselleni luvan ottaa lungia sohvalla. Nyt kun on silleen oppinut kuuntelemaan kroppaa kunnolla. Niin pakko todeta, että lepopäivien/ tai hieman rauhallisemman treeniviikon jälkeen teho on aivan eri luokkaa ja tuloksia syntyy ihan uudella sykkeellä. Mä kuuntelen kroppaa paljon enemän nykyään mitä tossa jossain vaiheessa. Veikkaan, että mul kävi hieman silleen, että kun pudotin painoa niin jäi päälle jonkinlainen ”rääkkää itseäsi kunnolla” juttu. Ja sen vuoksi unohdin kokonaan sen tärkeimmän eli oman kropan kuuntelemisen. Anna siis itsellesi armoa, vaikka se treenaaminen onkin kivaa ja siitä tulee hyvä fiilis.

Mut nyt on loma! Joten on ihan ookoo, että aamutreenin jälkeen otin päikkärit. Jonka jälkeen pakkasin viimeiset tavarat huomista varten. After that mä vedin uudet 20 min. unta ilman mitään ongelmaa. Päikkärit roks! Kone lähtee sen verta aikaseen huomenna niin sitä on hyvä ottaa varastoon unta. Mä oon päättänyt, että pidän yllä nyt tän balanssin treenin ja levon kanssa. Otan HC-treeni viikkoja ja sitten otan välillä viikkoja jolloin palauttelen ja chillaan. Silleen pidän yllä sen, että treenit pysyy kehittävinä, tehokkainen ja tuloksellisina.

Mä toivotan sulle oikein ihanaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa. Nauti aurinkoisista päivistä ja kuuntele kroppaasi.

 

-Iso halaus sun päivään, oot tärkee-

0

Vastaa

Close Menu