Kylmästä lämpimään..

Niin se vuosi 2017 ottaa viimeisiä päiviään. Onhan tässä vielä muutama päivä jäljellä, mutta se olisi vuoden vika perjantai. Mulle tää tarkoittaa myös sitä että, tänään jätän taakseni kuukaudeksi kaiken sokerin ja muutenkin höttö ruuan. Pois jää niin vaaleat leivät, kuin pizzat ja hampparit. Kaikki karkit ja kakut ovat unholassa tammikuun loppuun asti. Aloitan tämän pari päivää aikasemmin, koska annan itselleni anteeksi ma-ti, jolloin olen parhaan ystäväni kanssa laivalla. Toki siellä katson myös että, en nyt miljoona kiloa herkkuja hädissäni tunge suuhun. Tein tämän viime vuonna myös ja muistan että, olin huomattavasti enemmän rikki mitä nyt olen. Tiedän että, pystyn siihen ilman suuria ongelmia. Muistan että, sain tuosta kuukaudesta hyvin paljon irti. Mitään painon pudotusta ei tässä ole takana, vaan se että saa kehon puhtaammaksi ja se energia mikä sielt pumpsahtaa. Puhdas ruoka ja järkevän syömisen tarkoitus on se jonka olen sisäistänyt tässä oman matkan varrella.  Odotan innolla alkavaa ajanjaksoa, katsotaan kuinka paljon sitä voi taas kokea onnistumisen iloja pienellä muutoksella ruokavalioon.

Onko sulla tammikuulle jo jonkinlaisia haasteita? Lisäätkö treeniä vai muutatko jotain?

Mikä tää kylmästä lämpimään on..

Kävin tossa Tapaninpäivänä Salon Bella Pelossa kampaajaalla, ja sieltä toi kantaa. Mä olen pitänyt itselläni hiuksissa jo pidemmän aikaaa ykkösvaihtoehtona aina kylmää vaaleaa. Tosi kiva joo, mutta hajoilen aika paljon siihen tyvikasvuun joka sieltä puskee aika nopealla syklillä ulos. No nyt tuli muutos, kampaajani Satu oli kehittänyt jo mielessään vision kuinka tässä kävisi. Ja kun näin tuloksen rakastuin, kasvoihin tuli huomattavasti enemmän lämpöä. Pohja laitettiin astetta tummemaksi mikä oma on ja latvaan vaaleata sävyä. Kuinka tyytyväinen ihminen voikaan olla, ja kuinka näin pienellä muutoksella voi saada aikaiseksi jotain näin suurta. Bella Pelosta sen verta, olen siellä käynyt muutaman vuoden välillä hieman huonommin ja välillä taas useammin. Kampaamo josta saa aina ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Koskaan tarvinnut lähteä mutrusuulla sieltä pois vaan, toistepäin. Yleisin ajatus on aina ollut you save my day 😀 Jos siis metskaat helsingistä hyvää kampaajaa niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Bella Peloon joka toimii siis Kauppakeskus Kaaressa.

”Seven”

Mun oma treineri on ollut tässä kipeänä joten jäi keskiviikon kinkunsulatusjumppa hänen kanssaan väliin. Hätä ei ollut suuri, sillä entinen treinerini hyppäsi mukaan ja pisti sellaisen haasteen tiskiin että oksat pois. Alkuun ajattelin, että eihän tässä mitään mutta sitten kun tajusin mitä sieltä oikeasti on tulossa niin todellisuus iski vasten kasvoja. Teki mieli juosta ehkä piiloon, mutta taisteluhenkisyys ja sisu ei vaan antanut periksi. Haluutko haasteen? Testaappa tää treeni ja kerro mulle kokemukset kuinka meni?

7 liikettä/ 7 toistoa/ 7 Kierrosta

  1. Olkapää punnerus
  2. Thurster kahvakuulalla
  3. Polvet kyynerpäihin roikkuen tangosta
  4. Maastaveto
  5. Burbee
  6. Kahvakuula heilautus alhaalta ylös
  7. Leuka

 

Treenin jälkeen puuskutin vielä pitkään ja kropassa oli samalla kaiken antanut fiilis, kuin että jumnkeuda kuinka siisti treeni. Ja kyllä kuvassa näkyy että ihminen voi hikoilla paidan märäksi ja itsenä punaiseksi ihan helposti 😀 Yllättävän nopeasti palauduin suorituksesta. Toi on ollut kyllä ykkös juttu tässä mun elämäntapa remontissa. Mut hei, kokeile ihmeessä tätä ja pistä itsesi likoon joko vielä tämän vuoden puolella tai sitten heti vuoden vaihteen kunniaksi. Jokaista liikettä voit helpottaa, oman kuntosi mukaan. Try it, you can do it!

Hymy juuri sinulle, nauti päivästä niin teen minäkin.

 

 

 

0

Vastaa