Kuusi kertaa kolme suosikkia

Luin toukokuun lopussa ihanan blogi kirjoituksen Hanna Maaretilta missä hän kertoi omat suosikit tiettyihin aiheisiin mitkä oli valinnut, käy lukemassa kirjoitus tästä 6 x 3 SUOSIKKIA. Tätä lukiessa tuli fiilis, et hei mäkin haluun kirjoittaa tollaisen jutun, mutta hieman muokattuna!

Joten here we go lauantai aamun viihdykettä siis luvassa:

TAIKAUSKO

Oon todella taikauskoinen, joten tää on silleen avattava:

 • Kun jääkiekko kausi on päällä mietin tarkasti voinko esim. laittaa punaiset kynnet, että en liikaa tuulettele etukäteen punaisten menestystä.
 • Jos ostan ässä arvan ja voitan sillä, en voi käyttää voitto rahaa uuteen arpaan, koska se tuottaa huonoa onnea.
 • En todellakaan voi kävellä tikapuiden ali vaikka missään ei olisi mitään osviittaa, että saisin päähäni jotain.

URHEILULAJI, JOITA HALUAISIN KOKEILLA

Sporttipirkkona mun tekis mieli kokeilla kaikkia lajeja:

 • Viime talvena se oli jo isosti mielessä mutta jäi vielä haaveeksi! Ensi talvena sen teen nimittäin kiivetä jäistä kallioseinämää pitkin jääpiikki kenkien avulla
 • Triathlon, jes tää on sellainen haave joka koko ajan nostaa päätään. En mihinkään kisoihin, mutta tavalla missä voisi haastaa itsensä äärirajoile näissä kolmessa lajissa
 • Suunnistus.. mut tuntevat tietävät, että tähän on pitkä matka sillä saatan eksyä hyvinkin helposti. Mutta olisihan se siistiä ymmärtää karttaa, löytää rasteille ja ennen kaikkea samoilla metsissä.

BIISI

Rakastan musiikkia, joten tästä listasta saataisiin pitkä, mutta mennään fiilispohjalla ja laitetaan ylös tämän hetkinen kolmen kärki:

 • Jannika B- Aamun Takana: Sanat ja melodia, tervevaan autokaraoken hurmos
 • Martin Garrix- No sleep: Viime kesän Wknd festareissa tämä DJ vei ison osan sydämestäni positiivisella energiallaan. Kylmät väreet biisi ehdottomasti!
 • DEN GLIDER IN, niin no se jäi päälle ja se jäi päälle pahasti.. tää on mun salisoittolistassa 😀 HUPPISTAAAAA!! Kohta pitää kyllä lopettaa, koska TAIKAUSKO 😀

BLOGI

Luen yllävän paljon blogeja, rakastan tekstejä joista huokuu rento kirjoitustyyli ilman tunnetta, että se kirjoittamalla kirjoitettu. Sama homma kuin biiseissä tähänkin voisi laittaa miljuuna, mut laitan ne jotka luen heti kun nämä leidit jotain julkaisevat:

 • Pauliina M: Jokaisen tekstin luettuani huomaan hymyilevän, tekstistä huokuu aitous ja kuvat puhuvat puolestaan.
 • Monna Pursiainen: Monnan blogia oon lukenut näistä pisimpään, saattoi muuten olla eka blogi mitä koskaan luin. Jokainen stoori takaa sen, että arvosta tätä mimmiä enemmän rempseän luonteensa ja ennenkaikkea rohkeutensa takia.
 • Tanja Räty: Tekstit vievät mukanaan aina ja saa pohtimaan asioita isolla sydämellä.

HERKKUT

Syötkö herkkuja vaikka olet entinen ylipainoinen kommentti kantautuu edelleen joskus korviin! Kyllä syön ja miksi en söisi koska en mä kiellä itseltäni niitä!!

 • Donitsit 😀 Kiitos jenkkifutiskauden ja Outin, olen näköjään löytänyt itsestäni sisäisen jenkkipoliisin.
 • Hedelmäkarkit, herranjumala siis ihminen sai jopa pelkällä ajatuksella veden kielelle.
 • Uudet perunat voisulalla, siinäpä se voisin oikesti syödä niitä LIKE KARKKI 😀

AUTOT JA MÄ

Joo mä en ole paras näiden kanssa joten tässä ehkä silleen mieleenpainuvimma:

 • BRÄNDÖN HAJOSI ISOSTI, eli entinen auto joka samalla antoi maailman luetettavimman autokokemuksen, mutta isoimman vitutuksen. Hajosi pahasti, mutta toi ehjänä Tampereelta perille.
 • BASTIAN halusi pussailla, perkeleen kiire ja ajatuksissa peruuttaminen kostautui.. No tuleepahan hieno mutta kallis maalaus arpi hänelle.
 • 900 SAAB, auto joka silleen antoi mulle varmuuden kuskina. Häpesin syystä jota nykyään kummaksun nousta ylös sieltä kunnes tajusin kuin jumaleisson paras auto se on. Oli kylmä pakkasilta ja olin lähdössä töistä, lunta satanut miljoona kiloa ja pakkasta melkein -25. Parkkipaikalla kuului kiroilua, työkaverien autot ei käynnistynyt..pelkäsin pahinta, koska vanha auto.. ryyppyä kehiin ja hörähdys ja hän kävi kuin enkeli 😀

Ootko koskaan pohtinut tällästä listaa, suosittelen kaikille ja kokeilemaan vielä silleen mitä kummallisimmasta asioista 😀

Super upeeta viikonloppua kaikille, mä chillailen sen mun nuorimman edarin kanssa <3

 

1

This Post Has 3 Comments

 1. Hanna

  Nää on kyllä hauskoja! 😀 Ja ai että uusiperunakausi – oivoi! Itse vetelen niitä hummuksen kanssa ihan huolella, mieluiten kylmänä.. Heh.

  1. Noora Löfgren

   Tää oli tosi kiva tehdä ja diggasin hyvin paljon sun kirjoituksesta.
   Uudet perunat menee niin kylmänä kuin suoraan hellalta 😀

 2. Tanja R

  Voi kiitos Noora ❤️

Vastaa

Close Menu