Kun voit rojahtaa sohvalle, vaikka et ole kotona!

*Kaupallinen yhteistyö Hiisi homesin kanssa

Jokainen tietää sen tunteen, kun saapuu hotelliin. Sänkyjen pehmeys houkuttelee hyppimään, avarat huoneet ja kauniit sisustukselliset ratkaisut aiheuttavat jokaiselle hymyn huulille. Mitäpä jos kerron, että Hiisi homes tarjoaa, tähän vielä paljon lisää!

Hiisi Homes sai alkunsa Hiidenveden äärellä, kun appiukko Ari ja kaksi vävypoikaa Markus ja Niklas viikkasivat kauluspaitansa kaappiin, laittoivat työrukkaset käteen ja löivät puiset päänuppinsa yhteen. Majoituspaikka joka tarjoaa kodin omaisen rauhan, jossa sielu lepää tuli itselläni mieleen, kun astuin Hiisi Homes Haagan Studio asuntoon viime lauantaina!

Meillä oli ilo ja kunnia päästä viettämään Oot Upee tyttöjen kanssa pikkujouluja juuri täällä. Tarinana Hiisi Homes:in perustaminen sai minut jo etukäteen nostamaan hattua tälle yritykselle!

Itse asunto tarjosi täydellisen paikan viettää aikaa rauhassa ilman suurempia hälinöitä, mitä nyt kikatukseksihan se välillä meni isolla niin, kuin tyttöjen illassa kuuluukin!

 

Tehtiin yhdessä ruokaa, vietettiin aikaa yhdessä ja levättiin! Ladattiin akkuja vuoden viimeisiin ja kiireisiin viikkoihin.

Tämä tuli todella oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa!

 

 

Majoitus ja huoneisto oli lyhykäisyydessä upea kokonaisuus, mutta pakko antaa propsit keittiölle. Sillä harvoin oikeesti löytyy näin mahtavat puitteet ja tilat ns. väliaikaisessa majoituksessa. Hyvin vedetty Hiisi Homes, uskon että moni teillä yöpynyt on asiasta samaa mieltä!

Tämä kokonaisuus oli oikeesti tyylikäs ja tiedän, että jos joku päivä tarvitsen kodinomaista majoitusta niin #painunhiiteen 😀 Hiisi Homes majoituksia löydät tällä hetkellä: Espoosta, Helsingistä, Kirkkonummelta, Lohjalta, Nummelasta, Riihimäeltä, Vantaalta ja Turusta. Hinta ja laatu suhde kohtaavat omasta mielestä näissä asunnoissa tavalla, jota kannattaa kokeilla. Kurkkaa enemmän Hiisi homesin tarinaa tästä!

” Me tiedämme toki, että omaa kotia ei voita mikään, mutta eivät Hiisi Homesin kodit paljon huonommiksi jää!”

Mietippä siis seuraavan kerran kun majoitusta harkitset nauttisisitko sen mielummin rauhaissassa ja kodin omaisessa paikassa.

Lataisit samalla akut, kun olisit työreissulla tai laittaisit tyttöjen reissulla yhdessä ruokaa!

SUOSITTELEN ISOSTI #PAINUMAANHIITEEN

Super iso halaus keskiviikkoosi <3

 

Kuvat Janette Jartti

 

 

0

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Annika

    Kuulostaa ja näyttää hyvältä!!! 🙂

Vastaa