Kun vedät kahvit nenästä ulos ja et saa naurua loppumaan

Oon täs miettinyt, että mitä kaikkea edarit ja teini on perinyt multa. Niitä on varmaan moniakin juttuja, mut kyl ne selkeesti on ton huumorintajun ja sen, että elämässä kuuluu olla kikkailua ja naurua, on vetänyt allekirjoittaneelta. Kaikki kolme omaavat taidon sananvalmius ja pilke silmäkulmassa asenteen. Joten on, kertoja jolloin mulla on ollut mutsina pikkasen vaikeuksia pokan kanssa pitämistä. Välillä se ei vaan onnistu ja joudun keräilemään itseäni lattialta. Keskiviikko aamu alkoi sillä, että vedin kahvit nenästä ja kokoilin itseäni kauan.

VAROITUS!! SAATTAA AIHEUTTAA KIKATUKSIA, LAITA KAHVIKUPPI SIVUUN SIIS!!

Mun on ollut tarkoitus että, kirjaan ylös noiden parhaimpia sloganeja, jotta voin näyttää niille ne kun ovat aikuisia. Koska välillä oon oikeesti jäänyt sanattomaksi heidän kanssaan. Meillä on, toi huumorin kukka kyl silleen jokaisessa päivässä mukana, koskaan et voi tietää mikä sieltä tulee eteen. Kikkailu ja vitsit arjessa, tuo selkeesti sellasen hyvän pöhinän päälle.

Vaikutteita on niin otettu duudsoneilta, kuin ihan vaan keksimällä itse jonkinlaisen kunnon källin. Nämä ei ole koskaan kuitenkaan sellaisia, että joku vetäisi niistä herneen nenään. Vaan ne on aina hyvässä hengessä tehtyjä. Ja jokainen tietää, että se ei yleensä siihen jää vaan sieltä saattaa tulla jossain vaiheessa kuitti takaisin.

Kyllä: olen juonut kahvin seassa vesimaitoa.

Kyllä: olen herännyt päikkäreiltä kaikki edareiden pehmolelut mun päällä.

Kyllä: olen pessyt hiukset ketsupilla.

Kyllä: olen kävellyt läpi elmukelmun, tullessani töistä kotiin.

Kyllä: olen lentänyt mökillä laiturilta veteen päikkäreitä ottaessa.

Kyllä: olen vastannut polttavaan kysymykseen kaupan kassalla, mitä eroa on miesten ja naisten kasseilla.

Olenko sitten menettänyt hermoni näistä? En todellakaan, vaan oon kuitannut samalla mitalla takaisin!!

Olenko sitten hieman erilainen mutsi? Aivan varmasti, mä oon mun näköinen mutsi!

Mä rakastan kikkailla pilke silmäkulmassa. Olla silleen rento ja rehti, mutta tarpeen tullen rajat asettava ja huolehtiva leijona emo, joka pitää edareistaan ja teinistää for ever huolta. Se, että omaa asenteen ikuinen lapsi ja osaa nauraa itselleen, on mun mielestä vahvuus joka kantaa pitkälle. Silloin pystyy vääntämään kaikki aikuistenkin ”ei kivat jutut” silleen hyvällä buugilla. Päivät menee mun mielestä paljon paremmin, kun siihen lisää ripauksen huumoria ja nauraa silloin kun naurattaa. Olemalla oma itsensä selviää monesta jutusta ilman hapaiden kiristyksiä. Ja jos sellasia ilmenee, niin ei tarvii ku miettii mitä kaikkee kikkailuu on ollut, niin johan hymyilyttää.

Anna siis mennä, teippaa vaikka työkaverisi näyttö täyteen postit lappuja odottamaan maanantai aamua 😉

Halauksia aamuusi, saatoin lakata vanhemman edarin varpaan kynnet tossa just äsken kun se nukkui..UPPISTAAAAA 😀

<3 Be the best version of you <3

 

 

0

Vastaa